Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper

A bolthoz: Shooos.hu

Postaköltség 1 800 Ft-tól

Raktáron

30 napos visszaküldés

Termékleírás

The Gizeh - a modern thong sandal from BIRKENSTOCK. The Gizeh is a proven classic with signature support and a refined, minimalist style. Offered here in a luxurious washed metallic leather. This finish has a subtle vintage look that can vary from shoe to shoe and intensifies with frequent wear. Anatomically shaped cork-latex footbed Upper: suede Lining: suede Sole: EVA The success of BIRKENSTOCK... is rooted in its commitment to the art of making orthopedically inspired shoes. Over the centuries, it has built up a wealth of unparalleled experience that it has passed down from one generation to the next, with each generation cultivating and further expanding this knowledge. The company’s roots can be traced back to 1774. BIRKENSTOCK is not only one of the top five global footwear brands, it is also one of the most well known German brands in the world. Their core products are their unique, anatomically shaped footbed. BIRKENSTOCK invented the footbed and has also shaped the meaning of the term "footbed", which is so common today. The footbed is not only a unique, revolutionary product concept that paved the way for a completely new market. It's also a core idea and a reference point for everything that they do. Now and in the future. Everyone should have access to their footbed! excellent comfort high functionality high-quality materials from sustainable sources their products wellbeing tovább
Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper galéria Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper galéria Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper galéria Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper galéria Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper galéria Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper galéria
Birkenstock Gizeh Birko-Flor Metallic Copper

További Flip-flop papucsok

Birkenstock
26 239 Ft 23 615 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
18 150 Ft
Shooos.hu
Szállítási díj 1 800 Ft-tól
Birkenstock
20 790 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
bpc bonprix collection
5 499 Ft
Bonprix.hu
Szállítási díj 790 Ft-tól
-22%
UGG
20 190 Ft 15 890 Ft
Bibloo.hu
Szállítási díj 990 Ft-tól
flip*flop
8 595 Ft
Otto.hu
Szállítási díj 990 Ft-tól
flip*flop
11 295 Ft
Otto.hu
Szállítási díj 990 Ft-tól
Havaianas
6 006 Ft
Shooos.hu
Szállítási díj 1 800 Ft-tól
Levi's
5 190 Ft
Ecipo.hu
Szállítási díj 650 Ft-tól
Calvin Klein Jeans
10 160 Ft
Ecipo.hu
Ingyen szállítás
bpc bonprix collection
2 999 Ft
Bonprix.hu
Szállítási díj 790 Ft-tól
Rider
5 990 Ft
Lifestyleshop.hu
Szállítási díj 690 Ft-tól

A Birkenstock márkáról

A Birkenstock márka története egészen a 18. századig, 1774-ig nyúlik vissza. A német Johann Adam Birkenstock ekkor regisztrálta ugyanis a Birkenstock-ot. Sok-sok évvel később az unokája folytatta a vállalkozást. A vállalat a későbbiekben is családi kezekben maradt, majd az 1900-as évek elején megszületett a ma is ismert Birkenstock szandál, amely valódi sikereket a második világháború után ért el. 

A ma is kapható Madrid nevű darab megszületett, és szinte mindenkit levett a lábáról, beleértve a sportolókat is. A papucsokat a természetes kényelem, stabilitás, na meg a magas színvonal jellemzi. Az anyagösszetétel miatt minél többet van használva egy Birkenstock darab, annál inkább illeszkedik a lábfej formájához, így a helyett, hogy idővel tönkremenne, egyre csak kényelmesebb lesz. A strapabíró parafa talpnak köszönhetően akár hosszabb táv megtétele is egyszerű lesz, hiszen a papucs maximális támogatást nyújt a lábnak, és ennek köszönhetően a testtartás is egyenes lesz, ami nagyon fontos az egészségünk szempontjából. 

Birkenstock gyógypapucsokat sokan választják, ha olyan munkát végeznek, ahol több órán keresztül kell talpon lenni. Az utóbbi években viszont a praktikai szempontot már szinte megelőzte a trendiség kérdése. Ezek a lábbelik ma már a nyári hónapok street style kulcsdarabjává váltak. Az évek során rengeteg különböző modellel jelentkeztek, mint például Birkenstock Arizona, Birkenstock Gizeh, Birkenstock Yara, és a sor még tovább folytatódhatna. A modellek rengeteg különböző színben kaphatók.

A papucsokon kívül ma már klumpákat, sneakereket, csizmákat és kiegészítőket is kínálnak férfiak, nők és gyermekek számára egyaránt.