Birkenstock Madrid BS Port

A bolthoz: Shooos.hu

Postaköltség 1 800 Ft-tól

Raktáron

30 napos visszaküldés

Termékleírás

The BIRKENSTOCK Madrid is the oldest member of the family of models, making it a veritable classic. Launched as a “gymnastics sandal” half a century ago, this simple single-strap model has gone on to become a firm fashion favorite. The upper is made from the skin-friendly, hard-wearing synthetic material Birko-Flor® in a sophisticated nubuck look which boasts a texture and color that could... almost be mistaken for real leather. Anatomically shaped cork-latex footbed Upper: Birko-Flor® nubuck Footbed lining: suede Sole: EVA Details: one strap with an individually adjustable metal pin buckle The success of BIRKENSTOCK is rooted in its commitment to the art of making orthopedically inspired shoes. Over the centuries, it has built up a wealth of unparalleled experience that it has passed down from one generation to the next, with each generation cultivating and further expanding this knowledge. The company’s roots can be traced back to 1774. BIRKENSTOCK is not only one of the top five global footwear brands, it is also one of the most well known German brands in the world. Their core products are their unique, anatomically shaped footbed. BIRKENSTOCK invented the footbed and has also shaped the meaning of the term "footbed", which is so common today. The footbed is not only a unique, revolutionary product concept that paved the way for a completely new market. It's also a core idea and a reference point for everything that they do. Now and in the future. Everyone should have access to their footbed! excellent comfort high functionality high-quality materials from sustainable sources their products wellbeing tovább
Birkenstock Madrid BS Port galéria Birkenstock Madrid BS Port galéria
Birkenstock Madrid BS Port

További Parafa papucsok

Birkenstock
24 750 Ft
Shooos.hu
Szállítási díj 1 800 Ft-tól
Birkenstock
24 990 Ft
Lifestyleshop.hu
Ingyen szállítás
-12%
Birkenstock
20 990 Ft 18 490 Ft
ABOUT YOU
Ingyen szállítás
Birkenstock
23 990 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
20 790 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
17 990 Ft
ABOUT YOU
Ingyen szállítás
Bio Time
11 295 Ft
Otto.hu
Szállítási díj 990 Ft-tól
Papillio by Birkenstock
25 590 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
s.Oliver
6 890 Ft
Cipofalva.hu
Szállítási díj 890 Ft-tól
Birkenstock
20 790 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
45 479 Ft 40 931 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
23 990 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
6 350 Ft
OutletExpert.hu
Szállítási díj 630 Ft-tól
Birkenstock
26 239 Ft 23 615 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
31 479 Ft 28 331 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás

A Birkenstock márkáról

A Birkenstock márka története egészen a 18. századig, 1774-ig nyúlik vissza. A német Johann Adam Birkenstock ekkor regisztrálta ugyanis a Birkenstock-ot. Sok-sok évvel később az unokája folytatta a vállalkozást. A vállalat a későbbiekben is családi kezekben maradt, majd az 1900-as évek elején megszületett a ma is ismert Birkenstock szandál, amely valódi sikereket a második világháború után ért el. 

A ma is kapható Madrid nevű darab megszületett, és szinte mindenkit levett a lábáról, beleértve a sportolókat is. A papucsokat a természetes kényelem, stabilitás, na meg a magas színvonal jellemzi. Az anyagösszetétel miatt minél többet van használva egy Birkenstock darab, annál inkább illeszkedik a lábfej formájához, így a helyett, hogy idővel tönkremenne, egyre csak kényelmesebb lesz. A strapabíró parafa talpnak köszönhetően akár hosszabb táv megtétele is egyszerű lesz, hiszen a papucs maximális támogatást nyújt a lábnak, és ennek köszönhetően a testtartás is egyenes lesz, ami nagyon fontos az egészségünk szempontjából. 

Birkenstock gyógypapucsokat sokan választják, ha olyan munkát végeznek, ahol több órán keresztül kell talpon lenni. Az utóbbi években viszont a praktikai szempontot már szinte megelőzte a trendiség kérdése. Ezek a lábbelik ma már a nyári hónapok street style kulcsdarabjává váltak. Az évek során rengeteg különböző modellel jelentkeztek, mint például Birkenstock Arizona, Birkenstock Gizeh, Birkenstock Yara, és a sor még tovább folytatódhatna. A modellek rengeteg különböző színben kaphatók.

A papucsokon kívül ma már klumpákat, sneakereket, csizmákat és kiegészítőket is kínálnak férfiak, nők és gyermekek számára egyaránt.