Birkenstock Zürich SFB VL Taupe

A bolthoz: Shooos.hu

Postaköltség 1 800 Ft-tól

Raktáron

30 napos visszaküldés

Termékleírás

The BIRKENSTOCK Arizona is a genuine classic. This individually adjustable unisex two- strap sandal is now available in a casual version in oiled nubuck leather. The soft leather features an open selvage finish, emphasizing the handcrafted and natural look of these stylish sandals. Anatomically shaped cork-latex footbed Upper: nubuck leather, oiled Lining: suede Sole: EVA Details: strap with two... individually adjustable metal pin buckles The success of BIRKENSTOCK is rooted in its commitment to the art of making orthopedically inspired shoes. Over the centuries, it has built up a wealth of unparalleled experience that it has passed down from one generation to the next, with each generation cultivating and further expanding this knowledge. The company’s roots can be traced back to 1774. BIRKENSTOCK is not only one of the top five global footwear brands, it is also one of the most well known German brands in the world. Their core products are their unique, anatomically shaped footbed. BIRKENSTOCK invented the footbed and has also shaped the meaning of the term "footbed", which is so common today. The footbed is not only a unique, revolutionary product concept that paved the way for a completely new market. It's also a core idea and a reference point for everything that they do. Now and in the future. Everyone should have access to their footbed! excellent comfort high functionality high-quality materials from sustainable sources their products wellbeing tovább
Birkenstock Zürich SFB VL Taupe galéria Birkenstock Zürich SFB VL Taupe galéria Birkenstock Zürich SFB VL Taupe galéria Birkenstock Zürich SFB VL Taupe galéria Birkenstock Zürich SFB VL Taupe galéria Birkenstock Zürich SFB VL Taupe galéria
Birkenstock Zürich SFB VL Taupe

További Parafa papucsok

Birkenstock
31 479 Ft 28 331 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
33 229 Ft 29 906 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
21 490 Ft
ABOUT YOU
Ingyen szállítás
Birkenstock
20 790 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
Tom Tailor
8 495 Ft
Otto.hu
Szállítási díj 990 Ft-tól
Caprice
11 200 Ft
Ecipo.hu
Ingyen szállítás
bpc bonprix collection
8 999 Ft
Bonprix.hu
Szállítási díj 790 Ft-tól
Dr. Brinkmann
11 200 Ft
Ecipo.hu
Ingyen szállítás
Papillio by Birkenstock
25 590 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
s.Oliver
6 890 Ft
Cipofalva.hu
Szállítási díj 890 Ft-tól
Birkenstock
20 790 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
45 479 Ft 40 931 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
23 990 Ft
Cipofalva.hu
Ingyen szállítás
6 300 Ft
OutletExpert.hu
Szállítási díj 630 Ft-tól
Birkenstock
31 479 Ft 28 331 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Birkenstock
26 239 Ft 23 615 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás

A Birkenstock márkáról

A Birkenstock márka története egészen a 18. századig, 1774-ig nyúlik vissza. A német Johann Adam Birkenstock ekkor regisztrálta ugyanis a Birkenstock-ot. Sok-sok évvel később az unokája folytatta a vállalkozást. A vállalat a későbbiekben is családi kezekben maradt, majd az 1900-as évek elején megszületett a ma is ismert Birkenstock szandál, amely valódi sikereket a második világháború után ért el. 

A ma is kapható Madrid nevű darab megszületett, és szinte mindenkit levett a lábáról, beleértve a sportolókat is. A papucsokat a természetes kényelem, stabilitás, na meg a magas színvonal jellemzi. Az anyagösszetétel miatt minél többet van használva egy Birkenstock darab, annál inkább illeszkedik a lábfej formájához, így a helyett, hogy idővel tönkremenne, egyre csak kényelmesebb lesz. A strapabíró parafa talpnak köszönhetően akár hosszabb táv megtétele is egyszerű lesz, hiszen a papucs maximális támogatást nyújt a lábnak, és ennek köszönhetően a testtartás is egyenes lesz, ami nagyon fontos az egészségünk szempontjából. 

Birkenstock gyógypapucsokat sokan választják, ha olyan munkát végeznek, ahol több órán keresztül kell talpon lenni. Az utóbbi években viszont a praktikai szempontot már szinte megelőzte a trendiség kérdése. Ezek a lábbelik ma már a nyári hónapok street style kulcsdarabjává váltak. Az évek során rengeteg különböző modellel jelentkeztek, mint például Birkenstock Arizona, Birkenstock Gizeh, Birkenstock Yara, és a sor még tovább folytatódhatna. A modellek rengeteg különböző színben kaphatók.

A papucsokon kívül ma már klumpákat, sneakereket, csizmákat és kiegészítőket is kínálnak férfiak, nők és gyermekek számára egyaránt.