Kézitáskák Furla FURLA FANTASICA S DOME

A bolthoz: Spartoo.hu
5% kedvezmény 180000 Ft feletti vásárlás esetén

Ingyen szállítás

Raktáron

30 napos visszaküldés

Méretek:

Termékleírás

Kézitáskák Furla FURLA FANTASICA S DOME Barna Kapható női méretben. One size. . Női Táskák Kézitáskák.
Kézitáskák Furla FURLA FANTASICA S DOME

További Kézitáskák

Airstep / A.S.98
135 189 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Airstep / A.S.98
148 039 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Moony Mood
9 629 Ft 8 025 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
-10%
Trussardi Jeans
35 490 Ft 31 990 Ft
Bibloo.hu
Ingyen szállítás
Lauren Ralph Lauren
78 977 Ft 65 815 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Trussardi Jeans
27 690 Ft
Bibloo.hu
Ingyen szállítás
Verde
11 090 Ft
Cipofalva.hu
Szállítási díj 890 Ft-tól

A Furla márkáról

A Furla márka 1927-ben született meg Bolognában, egy bőrdíszműves, Aldo Furlanetto keze alatt. Már ekkor is a legjobb anyagok használatát és az aktuális trendek követését tartották szem előtt, így rengetegen imádták. 1955-ben nyitották az első boltot Bolognában. Az 1970-es években Aldo gyermekei, Carlo, Paolo és Giovanna csatlakoztak az apjuk cégébe. Segítségükkel megszületett az első Furla logóval ellátott táska és kollekció. Ez az embléma ugyanaz, ami a mai napig díszíti a darabokat.

A sikert látva felbátorodtak, és Franciaországban, valamint az Amerikai Egyesült Államokban is forgalmazni kezdték a termékeket. Később már Ázsiában is elterjedt, ami egy teljesen új korszakot jelentett a márkának. Japánban és Kínában a hölgyek szinte azonnal beleszerettek a brandbe. A Furla tervezői is felismerték, hogy az ázsiai vásárlók bevállalósabbak, mint az európaiak, így ők egy teljesen más kollekciót kaptak. Mára már Olaszország mellett Ázsia lett a Furla piacának meghatározó szegmense.

A márka népszerű a miniatűr táskáiról is, amelyek szintén a keleti országok hatására születtek meg. A Metropolis Crossbody az egyik legnépszerűbb táskájuk. A 2 gombos kapocs ma már ikonikusnak számít és az egész világon felismerik, és sajnos nagyon gyakran hamisítják is. Az egyszínű változatokon kívül dekoratív, bolondos verziókban is kapható.

A Candy Project, amelyen belül műanyagból készültek a táskák, hatalmas sikert aratott. Bár a Furla leginkább az érettebb közönséget célozza meg, ezt a kollekciót a fiatalok is imádták, hiszen a szokatlan táskák minden outfitet feldobnak.
Magyarországon a márka a prémium brandek közé sorolható, mind árkategóriában, mind pedig minőségben. A gyönyörű bőr és műbőr darabok kaphatók neutrális és vibráló színekben is. A táskák mellett cipőket, öveket és más kiegészítőket is gyártanak.