Kézitáskák Rieker H100025

A bolthoz: Spartoo.hu
5% kedvezmény, 10% 30 000 Ft felett és 15% 47 000 Ft felett

Ingyen szállítás

Raktáron

30 napos visszaküldés

Méretek:

Termékleírás

Kézitáskák Rieker H100025 Barna Kapható női méretben. One size. . Női Táskák Kézitáskák.
Kézitáskák Rieker H100025

További Kézitáskák

Doughnut
10 990 Ft
Answear.hu
Ingyen szállítás
-15%
ANSWEAR
7 590 Ft 6 490 Ft
Answear.hu
Szállítási díj 750 Ft-tól

A Rieker márkáról

A Rieker márkát Németországban alapították 1874-ben. Céljuk már a kezdetektől az volt, hogy ne csak jó, hanem a legjobb minőségű cipőt készítsék, ami hosszú éveken keresztül szolgálja majd a viselőjét. A 19. század végén kizárólag a gazdagabb embereknek készítettek lábbelit, majd fokozatosan kezdtek el terjeszkedni. 

A magas színvonalat és kiemelkedő minőséget sikerült megtartani az évek során. Mindig igyekeznek nívós nyersanyagokat használni. Ami a stílust illeti, próbálnak megfelelni az aktuális divatirányzatoknak, de ugyanakkor a klasszikus stílusnak is. Ezzel a kettősséggel a fiatalabb és az idősebb korosztályt is meg tudják szólítani, így mindenki megtalálja a számára tökéletes darabot. 

A vállalat még ma is családi kézben van, és már nem csak európai országokban, hanem egyre több helyen érhető el. Egy almárkát is hoztak létre: a Remonte nevű brand hölgyek számára készít különböző stílusú lábbeliket.

A márka férfiak, nők és gyermekek számára egyaránt készít lábbelit és különböző kiegészítőket is. A Rieker magasszárú és bokacsizmák is tökéletes választásnak bizonyulnak a téli időszakban, míg az elegáns és a lezser stílusú sneakerek fantasztikusan egészítik ki az őszi és tavaszi outfiteket is. A forró nyári hónapokat kényelmesen vészelhetjük át a Rieker szandálokban és papucsokban. A márka kiegészítői és kézitáskái szintén ideális kiegészítői a lezser és elegánsabb szettünknek is.