Rövid szárú edzőcipők Kappa TCHOURI

A bolthoz: Spartoo.hu
-15% 47 000 Ft felett, -10% 30 000 Ft felett, -5%mindenre

Ingyen szállítás

Raktáron

30 napos visszaküldés

Méretek:

Termékleírás

Rövid szárú edzőcipők Kappa TCHOURI Barna Kapható fiúméretben. 28,29,30,31,32,33,34. . Fiú Cipők Rövid szárú edzőcipők.
Rövid szárú edzőcipők Kappa TCHOURI

További Rövidszárú tornacipők

Citrouille et Compagnie
10 765 Ft 9 227 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Gioseppo
11 743 Ft 10 275 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Clarks
12 914 Ft 11 069 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás

A Kappa márkáról

A Kappa márka története egészen 1916-ig nyúlik vissza. Ekkoriban viszont még csak a Maglificio Calzificio Torinese vállalat almárkájaként volt ismert. A vállalat nagyon közel állt a csődhöz, így kénytelenek voltak létrehozni egy új brandet, amely reményeik szerint megmenti majd őket, és nem kell bezárniuk. A Kappa be is váltotta a hozzá fűzött reményeket, és az ötvenes évekre az egyik vezető fehérnemű- és harisnyagyár lett Olaszországban. A Kappa ma már a BasicNet Group csoport tagja olyan nagy márkákkal együtt, mint a Superga, Robe di Kappa, K-way, stb. 

Mára már egy teljesen más profillal rendelkezik a márka. A Kappa az egyik legnépszerűbb piacvezető sport és lifestyle ruházati brand. Szinte minden sportágban jelen van, és több világhírű csapat szponzora. A focicsapatok közül olyan nagy nevek is a Kappa ruháit viselték, mint az FC Barcelona, AC Milan

A mára már ikonikussá vált Omini logó 1967-ben született egy véletlen folytán. Éppen egy fürdőruha fotózás zajlott, amikor a fotós egy férfit és egy nőt vett észre a sarokba, ahogy egymásnak háttal, meztelenül pihentek a fárasztó nap után. A fényképészt ez nagyon megihlette, lefotózta őket, és a vezetők látták benne a fantáziát. Ma a nemek egyenlőségét jelzi, és azt, hogy a sikerhez szükségünk van egymásra. 

A Kappa a minőségés és egyedi stílusairól ismert. A férfiakat, nőket és a gyermekeket is egyaránt széles választékkal várják. Rendkívül népszerűek a Kappa cipők, amelyek egyszerre kényelmesek és trendik. Ezek a lábbelik szuperül mutatnak a Kappa melegítővel is és a praktikus hátizsákkal is. Nem csak a sportpályák, hanem az utcai viselet egyik kedvenc brandje is a Kappa.