ESPRIT Rövid szárú edzőcipők ' Misha Lu ' testszínű

18 490 Ft 15 490 Ft
A bolthoz: ABOUT YOU

Ingyen szállítás

Raktáron

90 napos visszaküldés

Méretek:
40 41 42

Termékleírás

Csomagonkénti színek: Csomagonként egy szín; Anyag: Bőr; Anyag: Sima bőr; Sarokfajta: Sarok nélkül; Platform: Platform nélkül; Cipőorr: Kerek orr; Dizájn: Levarrt szegély, Megerősített sarok; Minta: Univerzális színek; Sarokmagasság: Lapos sarok 0-3 cm
-17%
ESPRIT Rövid szárú edzőcipők ' Misha Lu '  testszínű

További Rövidszárú tornacipők

Esprit
14 692 Ft 12 593 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Esprit
11 990 Ft
ABOUT YOU
Ingyen szállítás
Superga
19 347 Ft 16 583 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
-19%
Napapijri
16 690 Ft 13 590 Ft
Bibloo.hu
Szállítási díj 990 Ft-tól
Reebok Classic
19 578 Ft 16 781 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Reebok Classic
25 175 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás

A Esprit márkáról

Az Esprit márka alapját egy szerelmi történet adta meg. Doug Tompkins és Susie Russel 1963-ban ismerkedtek meg, és pár hónappal később össze is házasodtak. Mindketten a divat szerelmesei voltak, érzékük is volt hozzá, ezért egy közös márka alapítása kézenfekvő ötlet volt. Így született meg 1968-ban az Esprit brand, ami azóta is töretlen sikernek örvend. 

Az Esprit név magyarul azt jelenti, „lélek”. A névhez egy tökéletes logó is társult, ami pontosan tükrözi a brand filozófiáját: az egyszerűséget, letisztultságot és eleganciát. Nagyon fontos számukra a környezettudatosság, az egyenlőség és az emberjogi kérdések. Ezeken a területeken számos híresség, mint például Gwyneth Paltrow, Gisele Bündchen és Christy Turlington is segíti őket. 

Az Esprit volt az egyik első olyan márka, akik organikus pamutot használtak a ruhák előállításához. A kiemelkedő minőség és magas színvonal megtartására ma is nagyon odafigyelnek. A kampányok is a hamisítatlan életörömöt, a ruhák valódi szeretetét sugározzák. Ehhez az is hozzájárul, hogy van, hogy saját alkalmazottjaik, és nem csak professzionális modellek szerepelnek ezeken a fotókon. 

Az Esprit férfiak, nők és gyermekek számára is készít ruhákat. A márka égisze alatt minden évszakra megtalálhatjuk a megfelelő ruhadarabot, cipőt és kiegészítőt is. A darabok stílusa elegáns és sportos elegáns, így bátran válogathatunk egy-egy különleges alkalomra, vagy akár a munkahelyünkre is. Az Esprit minőséges karórái és fehérnemű szettjei is nagy sikernek örvendenek.