Rövid szárú edzőcipők Veja V-LOCK

A bolthoz: Spartoo.hu
5% kedvezmény, 10% 30 000 Ft felett és 15% 47 000 Ft felett

Ingyen szállítás

Raktáron

30 napos visszaküldés

Méretek:

Termékleírás

Rövid szárú edzőcipők Veja V-LOCK Fehér Kapható női méretben. 36,37,39,40,41. . Női Cipők Rövid szárú edzőcipők.
Rövid szárú edzőcipők Veja V-LOCK

További Rövidszárú tornacipők

Nike
23 250 Ft
Ecipo.hu
Ingyen szállítás
-15%
Fila
26 990 Ft 22 990 Ft
Answear.hu
Ingyen szállítás
Wrangler
21 237 Ft 16 990 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás

A Veja márkáról

Veja márka története egészen 2003-ig nyúlik vissza, amikor a két alapító Sébastien Kopp és François-Ghislain Morillion egy kínai gyárat látogattak meg, hogy eldöntsék, hol készüljenek a cipőik. Ekkor tanúi voltak a borzalmas munkakörülményeknek, és látták, hogy egy szobában 32 dolgozó aludt együtt. Eldöntötték, hogy ők ehhez nem asszisztálnak, és az ő vállalkozásuk más elveken alapszik majd. 2004-ben alapították meg a Veja céget, amely a fair trade (méltányos kereskedelem) és fenntarthatóság filozófiája alapján működik. 

A két fiatal férfi azért döntött a sneakerek gyártása mellett, mert ezzel a darabbal tudtak a leginkább azonosulni. Imádták, és minden nap viselték ezeket a sportos lábbeliket, és akármerre néztek, körülöttük is rengeteg ember élvezte a tornacipők nyújtotta kényelmet. 

Mikor utánajártak, mivel jár egy ilyen fajta lábbeli gyártása és eladása, felfedezték, hogy egy tornacipő árának 70%-a a marketingre megy el, míg magára a készítés folyamatára csupán 30%-ot költenek. Felháborítónak tartották, így ők a reklámot teljesen kihagyják egy-egy új terméknél, így minőséges cipőt kedvező áron tudnak kínálni. 

A gyártást Brazíliában kezdték, hiszen itt volt a legtöbb természetes nyersanyag, és megfelelő gyárak. Elkezdték megtervezni és gyártani a környezettudatos darabokat. A talprészt természetes, vulkanizált kaucsukból (gumiból) készítik, mely nagyon rugalmas, de mégis kopásgátló. A cipő felső részéhez organikus pamutot és természetes bőrt használnak. Kifejlesztettek egy olyan új anyagot, ami a cipőgyártás és az anyatermészet jövőjét talán örökre megváltoztatja. Ehhez az új anyaghoz a brazil utcákon összegyűjtött műanyag üvegeket használják, amelyeket összepréselnek, újrahasznosítanak, és ebből készítik a cipő talpának egy részét.

A márka mindenkinek való, aki fontosnak tartja a divatot, minőséget és mindenek felett a természetet is.