Szandálok / Saruk Kickers BICHETTA

A bolthoz: Spartoo.hu
5% kedvezmény 180000 Ft feletti vásárlás esetén

Ingyen szállítás

Raktáron

30 napos visszaküldés

Méretek:
25 26 27

Termékleírás

Szandálok Saruk Kickers BICHETTA Rózsaszín Kapható lányméretben. 25,26,27. . Lány Cipők Szandálok Saruk.
Szandálok / Saruk Kickers BICHETTA

További Szandálok

Kickers
13 151 Ft 11 507 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás
Kickers
18 191 Ft 15 917 Ft
Spartoo.hu
Ingyen szállítás

A Kickers márkáról

Daniel Raufast 1970 megalkotja az első Kickers lábbelit, amelyhez inspirációt állítólag a Hair c. musical nyújtott számára. Egy olyan cipőt akart készíteni, amely sokkal jobban néz ki az akkori farmer viselettel, mint a már meglévő csizmák. A nubuk anyag, amit használt, akkoriban még nem igazán volt elterjedve, így az emberek felfigyeltek a férfi által piacra dobott magasított darabra. 

A Kickers neve hamar elterjed, és meg is nyílik az első üzlet Londonban. Az egyik legismertebb modelljük, a Kick Hi-nak köszönhetően robbantak be a köztudatba. Olyan nagy sztárok, mint David Bowie, Elton John és Roger Daltrey is megismerkednek a branddel, és rövidesen a zene világába is beszivárog a Kickers. 
Nincs megállás, egyre több sztár viseli ezeket a lábbeliket, ami nem meglepő, hiszen a minőséges és strapabíró anyagnak köszönhetően sok-sok éven át szolgálja a viselőjét, nem mellesleg vízálló, valamint hosszú viselés után is nagyon kényelmes.

Több musicalben, videoklipben és filmben is felbukkan a cipő. Világhírű előadók viselik a koncerteken, és ennek köszönhetően a márka világszerte elterjed. Most már nem csak Angliában, hanem több európai országban és már Amerikában is nyílnak Kickers boltok. 

A Kickers széles választékkal várja a férfiakat, nőket és gyermekeket is egyaránt. Kínálatukban minden évszakra garantáltan találunk megfelelő lábbelit, hiszen csizmákat, bakancsokat, félcipőket, sneakereket és papucsokat, valamint szandálokat is forgalmaznak.