Gyermeki izgalommal várjuk minden évben, hogy eljöjjön végre a NYÁR. Már áprílistól számoljuk a napokat, és minden nap az új trendekhez szükséges hozzávalók beszerzésén gondolkozunk. Megvesszük azt a csini overált, amit a kirakatban láttunk, annak ellenére, hogy tudjuk, kínszenvedés lesz a mosdó látogatása. Természetesen a mély hátkivágású ruhát sem hagyjuk elúszni, pedig tudjuk, hogy a melltartó-keresés valódi harc lesz. A nyári szezon a sok öröm mellett rengeteg bosszúságot is hoz magával, a szétfolyó sminktől kezdve egészen a trükkös darabokat rejtő gardróbunkig.

Találni egy rövidnadrágot, melynek csípőmérete és fazona is megfelelő

 

A tökéletes rövidnadrág keresése valódi harcnak bizonyul. Mire végre valahára megtalálod azt a darabot, melynek derékvonala olyan, mintha csak rád öntötték volna, akkor rájössz, hogy comb tájékon ráférne egy kisebb (vagy nagyobb) igazítás. Létezik egyáltalán olyan, hogy TÖKÉLETES DARAB?

Azok az isteni neoprén ruhák…

 

A műszálas anyagból készült rucik lehet, hogy az első 10 percben istenien mutatnak, de utána valódi kínszenvedésnek számítanak, és a mély benyomás helyett csupán egy hatalmas izzadságfoltot hagynak maguk után.

Csini ez a felső, de hogyan tovább?

 

A váll nélküli topok rendkívül csinos darabnak számítanak mindaddig, míg rá nem jövünk, hogy a vele együtt járó pánt nélküli melltartók és öntapadós társaik viselése valódi rémálom.

Csíkos barnaság?

 

 

A spagettipántok összevisszasága, szexi monokinik és crop topok hódítása igencsak szexin hangzik, míg le nem vetkőzünk, és meg nem látjuk, hogy milyen foltosra sültünk le. Mindenki rémálma!

Mit viseljünk a munkahelyünkre?


Bárcsak minden nő fizetett szabadságra mehetne a nyári időszakra, hiszen akkor nem fájna a fejünk, hogy ebben a tikkasztó hőségben mégis milyen szett állja meg a helyét office környezetben is.

Végtelen harc a pengével

 

Néha elgondolkodom, hogy mégis mennyi időt vesz el a mindennapi borotválkozás az életünkből, ugyanis úgy tűnik, hogy a nyár folyamán többet töltünk el a fürdőszobában, mint a strandon. És a sok elhasznált borotva? Felháborító!

Crop top, a trükkös darab

 

Crop top viselésénél míg sétálunk vagy csupán álldigálunk, addig nincs semmi probléma. A gond akkor kezdődik, mikor ülő pozícióban lassan, de biztosan előbukkanak a rejtett „kockáink”.

Az aranyközépút megtalálása

 


A túl rövid és túl hosszú rövidnadrágok közti arany középút megtalálását olimpiai sportnak kellene meghirdetni! Sokszor a magasugrás is könnyebb feladatnak bizonyul a tökéletes rövidnadrág megtalálásánál!

Természetfeletti erővel rendelkező fürdőruha kerestetik!

 

Mindkét kezünkre szükségünk lenne, ha meg akarnánk számolni ebbe a kategóriába tartozó darabokat. A fehér fürdőruha fantasztikusan mutat...míg vizes nem lesz.

A magas derekú bikini alsó nagyon jól mutat az Instagrammon, ám élőben nem mindenkinek áll jól. A sok, össze-vissza kötős darab pedig valóban őrjítően szexi, csak Isten ments, hogy lesülj bennük! Úgy tűnik, hogy a tökéletes fürdőruha megtalálása egy mission impossible!
 

Nem minden (overál) arany, ami fénylik!

 

A kezeslábasok nélkül szinte elképzelhetetlen a nyári ruhatárunk. Tökéletes választás a mindennapokra és az esti buliba is! Csak akkor döbbenünk rá, hogy viselésévek mekkora hibát követtünk el, amikor mosdó-látogatást teszünk, és a 3 perces vizitből, fél órás pepecselés alakul ki!

Mikor már a pedikűr sem segít

 

Mindannyian olyan világban szeretnénk élni, ahol nem létezik bőrkeményedés és vízhólyag. Olyan világban, ahol az új magassarkú automatikusan a lábunkra illeszkedik, és nekünk nincs más dolgunk, csupán büszkeséggel viselni az új szerzeményt. De ilyen világ nem létezik, úgyhogy tankoljunk fel a sebtapaszokból!
 
Fotók: buzzfeed.com, thetalko.com, mtv.co.uk