Köztudott, hogy, ha valaki egy egyszerű esküvőt tervez, akkor is mélyen a zsebébe kell nyúlnia, hiszen minden egyes „hozzávalónak” megvan a maga ára.
Ebben a cikkben az olyan menyasszonyoknak szeretnénk segíteni, akik esküvői ruhájukat nemcsak a jeles napon, hanem utána is szeretnék viselni, így a ruha ára megtérül.
 

Az átöltöző ruha és menyasszonyi cipő már megvan, de még mindig ott lóg a levegőben a legnagyobb kérdés: milyen menyasszonyi ruhát válasszak?
A tökéletes esküvői ruháról már kiskorunk óta álmodunk, de gyerekkorunkban senki nem beszél a horribilis összegekről, amit egy-egy ruháért elkérnek. Annak ellenére, hogy csupán pár órát lesznek a reflektorfényben, egy kisebb vagyont kell fizetnünk értük. De mi van akkor, ha egy olyan darabot viselsz a Nagy Napon, amit utána is ki tudsz használni?

Esküvői ruha testalkat szerint

A-vonalú ruha


Az A-vonalú ruhák minden testalkaton jól állnak, ráadásul minden eseményen megállják a helyüket, nem meglepő hát, hogy ez a szabás az egyik legnépszerűbb.
Egy A-vonalú menyasszonyi ruha tökéletes választás, hiszen eltakarja a problémás területeket, és kiemeli azt, amit ki kell. Ideális egy templomi, de akár egy casual udvarban tartandó lagzira is.

Kisestélyi

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@raraavis_wedding által megosztott bejegyzés,


A kisestélyik az extravagáns eleganciát kedvelő hölgyeknek valók. A kissé habos-habos darabokban igazi hercegnőnek érezhetjük magunkat, viszont az alacsony hölgyeknek a legelőnyösebb ez a stílus.
 
Samsoe & Samsoe
19 665 Ft
Chi Chi London
49 170 Ft
MAGIC BRIDE
95 370 Ft
SWING
85 470 Ft
Twinset
55 190 Ft
Unique
Estélyi ruhák Unique Fehér...
Sajnos elúszott

Laza stílusú ruha
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wedding Forward™ | Blog (@weddingforward) által megosztott bejegyzés,


A laza, egyenes stílusú ruhák azoknak valók, akik szeretik a nem mindennapi megjelenést. Ha tengerparton vagy a természetben lesz az esküvő, akkor egyértelműen ez a jó választás. A hosszú, egyenes szabású ruhák a magas és karcsú menyasszonyok számára fantasztikus, hiszen minden mozdulatukat végigkíséri a ruha vonala.

Magasderekú ruha

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Team Bride (@teambrideofc) által megosztott bejegyzés,


Ez a szabás ideális a kismamák számára, de ugyanakkor a körte, alma és homokóra testalkatú hölgyeknek is jó opció. A ruha jellemzője a magasabb derék és a mellrész alatt futó varrás, a szoknyarész többnyire lenge. Ismét a letisztultság mindenek felett. Teltebb alkatú menyasszonyoknak nagyszerű választás.

Ruha fodros alsó résszel

A fodros alsó résszel díszített ruhák igazi sellő-hatást keltenek, és kiemelik a női idomokat, tehát a homokóra alkatú hölgyeknek tökéletes.
 
Regina by Cristina Spatar
Fehér ruha
Sajnos elúszott
BODYFLIRT boutique
16 999 Ft
Chi Chi London
49 170 Ft
Object
26 367 Ft
Regina by Cristina Spatar
Fehér ruha
Sajnos elúszott
heine
heine TIMELESS estélyi ruha...
Sajnos elúszott

A fehér ötven árnyalata


A sötétebb bőrtónusú hölgyek a fehér több árnyalatából választhatnak. Arra viszont ügyeljünk, hogyha a Nagy Nap előtt a szolárium rendszeres látogatói voltunk, akkor a bőrünk ne nagyon üssön el a ruhától. A világosabb tónusú menyasszonyok az elefántcsont színből válogassanak, bár nincs kőbe vésve, hogy ki milyen árnyalatot válasszon, így keresgéljünk bátran, és próbáljuk ki az összeset.

Styledit kedvencek

Egyszerű csipkés menyasszonyi ruhák

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gabi Berhel (@gabiberhel) által megosztott bejegyzés,


A bevállalósabb menyasszonyoknak bátran ajánljuk a vékony pántú menyasszonyi ruhákat, amelyek egyszerre romantikusak és vagányak. Amennyiben vállunkat és kezeinket inkább eltakarnánk, voksunkat egy ujjas ruhára adjuk le.
 
StarShinerS
Fehér StarShinerS alkalmi midi...
Sajnos elúszott
StarShinerS
Fehér StarShinerS elegáns...
Sajnos elúszott
Chi Chi London
20 765 Ft
WAL G.
Estélyi ruhák WAL G. Fehér...
Sajnos elúszott
Chi Chi London
Estélyi ruhák Chi Chi London...
Sajnos elúszott
Laona
Estélyi ruhák Laona Fehér Laona
Sajnos elúszott

Minimalista menyasszonyi ruha


A testhezálló ruhát a minimalista gardrób kedvelőinek ajánljuk. A nem mindennapi szabású és árnyalatú ruhát egy következő formális eseményen is viselhetjük.

2019 menyasszonyi ruha trendek
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Garry Lee McManus (@infin8_life) által megosztott bejegyzés,


2019-ben egyértelműen az egyszerű, de praktikus daraboké a főszerep, amelyek egyáltalán nem kell, hogy unalmasak legyenek. Ha valami extrábbra vágyunk, válogassunk a rövidebb, fiatalos asszimetria közt. Jó böngészést kívánunk!
 
STAR NIGHT
85 990 Ft
heine
39 990 Ft
Chi Chi London
49 170 Ft
WAL G.
Estélyi ruhák WAL G. Fehér...
Sajnos elúszott
Aniston casual
Aniston csipkés ruha (2-részes...
Sajnos elúszott