Néhány évvel ezelőtt még el sem tudtuk volna képzelni, hogy egy csinos ruhát sportos lábbelivel párosítsunk, ma viszont e trendnek az elhagyását tartjuk elképzelhetetlennek! A kényelem és stílus ötvözésével ellenállhatatlan végeredményt kapunk. Ha eddig idegenkedtél ettől a trendtől, akkor garantáljuk, hogy cikkünk végére ez teljesen megváltozik majd!

1. A sportos vegyülése a 90-es évekkel 

 

Semmi sem kényelmesebb mint a puha, melegítő felső anyagból készült ruhák és sneaker párosa. Ha a lookot magasabb szintre akarjuk emelni, akkor válasszunk platform tornacipőt.
Nike
Nike Air Max 95 307960 015 női...
Sajnos elúszott
MEDICINE
Medicine - Ruha Back to Nature
Sajnos elúszott
Only
Only - Ruha
Sajnos elúszott
Simple
21 990 Ft

2. Fehér tornacipő, minden outfit alapköve

 
 
Azt hiszem, ehhez nem kell magyarázatot fűzni, csak annyit, hogy mindenkinek kötelező beszerezni legalább egy fehér sneakert!

3. Elől kötős trend

 
 
A bloggerek (na meg a halandók) körében még mindig hódít az elől kötős trend! Bolondítsd meg a megjelenésed egy sneakerrel, és máris te diktálod a divatot!

Vila
Vila - Ruha
Sajnos elúszott
-21%
Haily's
Haily's - Ruha
Sajnos elúszott
Vero Moda
7 990 Ft
Vero Moda
Vero Moda - Ruha Henna
Sajnos elúszott
Betty London
10 897 Ft
Mango
Mango - Ruha Amandi2
Sajnos elúszott
ANSWEAR
Answear - Ruha Garden of Dreams
Sajnos elúszott

4. Szexi lázadó!

 
 
A szexi miniruha kombinálása a vagány deszkás cipővel az idei nyár nagy slágere! Ne maradj le te sem, és szerezd be még ma a Vans cipődet!

5. Az ellentétek vonzzák egymást!

 
 
A mai választásod egy mintás ruhára esett? Akkor van egy javaslatunk: párosítsd egy teljesen más printtel borított sneakerrel, és az eredményt mindenki megcsodálja majd!

6. Midi ruha, az imádott klasszikus

 
 
A térd alatti ruhák legjobb barátja idén a sneaker! Ha igazán bevállalós vagy, akkor vedd a nyakadba a várost a kedvenc Adidas, Nike vagy Vans surranódban.

7. Randi sneakerben

 
 
Még mindig úgy gondolod, hogy divatos és vonzó csupán magassarkúban lehetsz? Hadd ábrándítsunk ki: a sneaker és csini ruci kombó az idei randi lookok közül díjnyertes lett. Mi is imádjuk!

8. A zokni hódítása

 
 
Ha high fashion lookra hajazol, akkor válassz a ruhádhoz hasonló tónusú zoknit. Garantált lesz a siker!

9. Az idei nyár abszolút győztesei:

 
 
A mai cikket a 2018-as nyár trend győzteseivel zárjuk. A táskák királynője egyértelműen a raffia, vesszőfonás és szalmatáska, a lábbeliknél pedig a már említett fehér sneaker viszi a pálmát. Ha még nem a gardróbod szerves részei, akkor épp ideje lenne beszerezni őket!