Ha te sem vagy ruha-típus, de mégis szeretnél csinos lenni, és szereted a letisztultságot és egyszerűséget, akkor számodra a legjobb alternatíva az overál. De ne csak megéljük, hanem élvezzük is ezeknek a daraboknak a viselését, hiszen való igaz, hogy egy ilyen egyberuha hordása egy idő után unalmassá válik. Szettünket megfűszerezhetjük, és feldobhatjuk különböző kiegészítőkkel, más ruhadarabokkal, így ez a nem mindennapi viselet nem válik majd mindennapivá! Csekkold le mind a 10 tippünket az overál stylingolásához, és inspirálódj!
 

#1

 
 
A régi trendek visszaköszönését mi sem jelzi jobban mint az övtáskák újrahódítása! Ezek a darabok nem csak trendik, hanem hasznosak is, és akár az övet is helyettesíthetik.
 

#2

 
 
Igaz, hogy ebben az outfitben az overálé a főszerep, de azért ne hunyjunk szemet e fölött a hosszú kabát fölött sem, hiszen ez a két darab tökéletesen egészíti ki egymást.
 

#3


A szalmatáskák az idei szezon toplistás darabjai. Semmi sem sugallja jobban a nyarat, mint a fonott platformos szandál és táska duó!
 

#4


Színekkel kiemelni a már eleve hangsúlyos darabot? IGEN! Figyelemfelkeltő színű overálod párosítsd egy hasonló árnyalatú, ám mégis más színű kiegészítőkkel, és a siker garantált!
 

#5 


A garbó a alapkelléknek számít. Csempészd a ruha alá, érdekes részletet kölcsönözve megjelenésednek.
 

#6


Feltűnés nélkül feltűnő? Szavazz az all nude szabály mellett az overálok esetében is! Ezzel az árnyalattal nem lehet mellélőni!
 

#7


 
A már megszokott overálod dobd fel egy vagány bőrkabáttal és magassarkú cipővel, és a szetted észbontó lesz!
 

#8

 

Szokatlan, ám mégis őrjítően trendi választás az oversized overál, amit egy övvel kiegészítve pillanatok alatt alakformáló darabbá varázsolhatunk!
 

#9

 
 
A táska és cipő színeinek összehangolása már megszokott lépés. Dobd fel a megjelenésed azzal, hogy ezúttal az overálod alatt rejtőző topot és a cipőd színeit részesíted előnyben.
 

#10 


A mindennapok részei is lehetnek az overálok, főleg azok a fajták, amelyeket sneakerrel is párosíthatunk. A casual lookhoz még közelebb kerülhetünk, ha a rétegezéshez egy pihe-puha szőrös kabátot választunk!
 
Az overál kombinálása és párosítása kiegészítőkkel is csupán a fantáziádra van bízva, ezért ne félj az újdonságoktól, hiszen a határ a csillagos ég! Gondolj erre úgy, mintha egy új vásznat kapnál, amit tetszésed szerint színezhetsz ki!
Noisy may
8 990 Ft
Pepe Jeans
25 990 Ft
Jakub Polanka x Bibloo
69 790 Ft
RAINBOW
8 299 Ft
RAINBOW
8 299 Ft
BODYFLIRT
4 999 Ft
BODYFLIRT
6 499 Ft
BODYFLIRT
9 499 Ft
RAINBOW
5 999 Ft
BODYFLIRT
9 499 Ft
bpc selection premium
9 499 Ft

Fotó forrás: popsugar.co.uk