Ha te sem vagy ruha-típus, de mégis szeretnél csinos lenni, és szereted a letisztultságot és egyszerűséget, akkor számodra a legjobb alternatíva az overál. De ne csak megéljük, hanem élvezzük is ezeknek a daraboknak a viselését, hiszen való igaz, hogy egy ilyen egyberuha hordása egy idő után unalmassá válik. Szettünket megfűszerezhetjük, és feldobhatjuk különböző kiegészítőkkel, más ruhadarabokkal, így ez a nem mindennapi viselet nem válik majd mindennapivá! Csekkold le mind a 10 tippünket az overál stylingolásához, és inspirálódj!
 

#1

 
 
A régi trendek visszaköszönését mi sem jelzi jobban mint az övtáskák újrahódítása! Ezek a darabok nem csak trendik, hanem hasznosak is, és akár az övet is helyettesíthetik.
 

#2

 
 
Igaz, hogy ebben az outfitben az overálé a főszerep, de azért ne hunyjunk szemet e fölött a hosszú kabát fölött sem, hiszen ez a két darab tökéletesen egészíti ki egymást.
 

#3


A szalmatáskák az idei szezon toplistás darabjai. Semmi sem sugallja jobban a nyarat, mint a fonott platformos szandál és táska duó!
 

#4


Színekkel kiemelni a már eleve hangsúlyos darabot? IGEN! Figyelemfelkeltő színű overálod párosítsd egy hasonló árnyalatú, ám mégis más színű kiegészítőkkel, és a siker garantált!
 

#5 


A garbó a alapkelléknek számít. Csempészd a ruha alá, érdekes részletet kölcsönözve megjelenésednek.
 

#6


Feltűnés nélkül feltűnő? Szavazz az all nude szabály mellett az overálok esetében is! Ezzel az árnyalattal nem lehet mellélőni!
 

#7


 
A már megszokott overálod dobd fel egy vagány bőrkabáttal és magassarkú cipővel, és a szetted észbontó lesz!
 

#8

 

Szokatlan, ám mégis őrjítően trendi választás az oversized overál, amit egy övvel kiegészítve pillanatok alatt alakformáló darabbá varázsolhatunk!
 

#9

 
 
A táska és cipő színeinek összehangolása már megszokott lépés. Dobd fel a megjelenésed azzal, hogy ezúttal az overálod alatt rejtőző topot és a cipőd színeit részesíted előnyben.
 

#10 


A mindennapok részei is lehetnek az overálok, főleg azok a fajták, amelyeket sneakerrel is párosíthatunk. A casual lookhoz még közelebb kerülhetünk, ha a rétegezéshez egy pihe-puha szőrös kabátot választunk!
 
Az overál kombinálása és párosítása kiegészítőkkel is csupán a fantáziádra van bízva, ezért ne félj az újdonságoktól, hiszen a határ a csillagos ég! Gondolj erre úgy, mintha egy új vásznat kapnál, amit tetszésed szerint színezhetsz ki!
Pepe Jeans
25 990 Ft
Simple
36 990 Ft
Jakub Polanka x Bibloo
69 790 Ft
Mango
19 995 Ft
Mango
27 995 Ft
Mango
19 995 Ft
Mango
13 995 Ft
Mango
13 995 Ft
Mango
13 995 Ft
Mango
13 995 Ft
Mango
17 995 Ft
Morgan
31 990 Ft
Lauren Ralph Lauren
77 349 Ft
ANSWEAR
10 990 Ft

Fotó forrás: popsugar.co.uk