Kézzelfogható csodák, akármilyen furcsa is, de az öltözködés világában is vannak. Most konkrétan az olyan darabokra gondolunk, amelyek valamilyen fantasztikus módszerrel elvarázsolnak (legalábbis vizuálisan) rólunk egy-pár felesleges kilót, és kiemelik a megfelelő részeket. Pontosan ilyen mirákulum az elől kötős ruha is, ami mindenkinek jól áll! És ha eddig nem tetted volna, akkor garantáljuk, hogy cikkünk végére te is beléjük szeretsz majd!
 

A dán Ganni márka hatása

 

 
Valahogy az északi márkák és divatházak mindig tudják, hogy lehet a nők szívébe belopózni. A rengeteg új trend közül idén az egyik legelterjedtebb és legsikeresebb mégis az elől kötős trend lett, amely rengeteg blogger és hétköznapi vásárló fejét is elcsavarta! A koppenhágai divathéten is reflektorfényben voltak, sőt, a Vogue szerkesztői is előszeretettel viselik ezeket őket!
És, hogy miért ennyire sikeresek? Ez egyszerű: a problémás területeket eltakarják, a megfelelő testrészeket viszont kiemelik.
Ha még mindig szkeptikus vagy, akkor csekkold a styling tippjeinket!
 

Nadrág + ruha

 
 
 
A kevésbé bátor hölgyeknek is ideje elfogadni, hogy a nadrág + ruha duó jól befészkelte magát a divatvilágba, és még egy ideig nem megy sehová!
Trendi megjelenésed egészítsd ki egy pár magasszárú csizmával vagy sneakerrel, és kész is egy őrületesen divatos look!
 

Ha már minta, akkor csakis virágos!

 

 

 
Az összes létező minta közül az egyik legcsajosabb kétségkívül a virágokkal borított. Ha bevállalós vagy, akkor párosítsd egy különböző mintájú cipővel! Csak a színek harmóniájára ügyelj!
 

Sportosan!

 

 
A sportos elegancia fogalma új köpenyt ölt, ha a hidegebb estéken az elől kötős rucidat egy meleg pulcsival és bokacsizmával varázsolod melegebbé. Kézi táskád cseréld egy menő hátizsákra!
 

Póló a ruha alatt?

 

 
IGEN! Bár elsőre kissé furcsa ötletnek tűnhet, de miután megszoktad a gondolatot, szinte csak ebben a kombóban fogsz majd járni. A kissé lázadó lookot egészítsd ki egy hófehér sneakerrel és kistáskával!
 

 
Ha még mindig nem sikerült meggyőznünk, akkor ezt a feladatot átadnánk a Vogue szerkesztőinek:

 


-21%
Vila
Vila - Ruha
Sajnos elúszott
SELECTED
Sabina Ruha SELECTED
Sajnos elúszott
-21%
Vero Moda
Vero Moda - Ruha Nicky
Sajnos elúszott
Vero Moda
Vero Moda - Ruha Rocky
Sajnos elúszott
-21%
Haily's
Haily's - Ruha Mary
Sajnos elúszott
Missguided
Missguided - Ruha
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Ruha Canaleta
Sajnos elúszott
Pepe Jeans
Delphine Ruha Pepe Jeans
Sajnos elúszott