Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy csúnya cipő, amit mindenki imádott...Az ugly sneaker trendről azt hittük, hogy pár hónap, és a süllyesztőben végzi, de a tények nem erről tanúskodnak. Egyre nagyobb a rajongótábora, ha egyáltalán lehetséges ez. Ebben a cikkben most mi is összegyűjtöttük Nektek azokat a darabokat, amelyekre a legtöbbször kattintottatok.

Az összes cipő trend közül az egyik legizgalmasabb, a minimalizmust felváltó, robusztus ugly sneakerek mindenhol megtalálhatók, ahová csak nézünk. Az egész őrületet a Balenciaga indította el, amikor piacra dobta a Triple S nevű modelljét. Mivel ez egy eléggé borsos árú darab, ezért egyre több márka alkotta meg a saját pénztárcabarát verzióját, ekkor jelent meg a Fila Disruptor is, ami azóta szinte minden divatőrült gardróbjában megtalálható.
 

 
Fila
Sportcipő FILA - Disruptor Mesh...
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Mesh Low 1010606...
Sajnos elúszott
-36%
Fila
Fila Disruptor Low 1010608 25Y
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor S Low 1010577 3JW
Sajnos elúszott
Fila
Fila - Cipő Disruptor Mesh Low
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor M Low 1010608 80C
Sajnos elúszott
-20%
Fila
Fila Disruptor S Low 1010577 60I
Sajnos elúszott
Fila
Sportcipő FILA - Disruptor Glam...
Sajnos elúszott

2018 legmenőbb sneakerei


Ha úgy gondolod, hogy a Fila Disruptor ára borsos, akkor menjünk számolni. Ha jobban belegondolsz, rájössz majd, hogy hamar össze tudod spórolni a rávalót, ha kihagysz egy pár sütizős-kávézós délutánt a barátnőkkel.
Az első Disruptor 1996-ban jelent meg a piacon, és szinte azonnal sikert aratott. Miután megjelent a Yeezy kollekció, amiért Kanye West a felelős, vagy a Puma Creepers, amit részben Rihanna-nak köszönhetünk, furcsa volt olyan cipőt látni a piacon, amelyet nem fűzünk semmilyen celebhez. Míg az előzőek megszerzéséhez órákig kellett sorba állni, addig a Fila maradt a klasszikus árusításnál, illetve a könnyen megszerezhetőségnél, és népszerűségének talán ez volt az egyik titka.
 

Honnan ered a népszerűsége?

Való igaz, hogy a Disruptor modell most a legjobb időket éli, de nem volt ez mindig így. Több, mint húsz évvel ezelőtt a Fila más modellek népszerűsítésével robbant be a köztudatba. 1995-ben került a boltok polcaira az első kosaras cipő, amelyet Grant Hill és Jerry StackHouse promóztak. Elterjedéséhez a rapper világ legnagyobbjai, Notorious B.I.G. és Tupac is hozzásegítettek.
 

„Nem is foglalkoztunk azzal, hogy a régi modellekhez valami hasonlót alkossunk, inkább visszahoztuk az eredeti verziót.”-mondta P. Siviter a Fila marketing menedzsere.
 


Ebben az időben a csúnya cipőknek várniuk kellett a sorukra, hiszen a kosaras cipők mindent vittek, és azok voltak a legnépszerűbbek. A márka újjászületése 2017-ben volt, amikor a híres dizájner, Gosha Rubchinskiy megkezdte a közös munkát a branddel. Az igaz lendületet viszont a Fendivel kötött szerződés adta, és a 2018/2019 őszi, téli kollekció bombasiker volt. Ezután pedig már nem volt megállás, a közösségi médiát és az utcákat is elöntötték a Fila termékek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Juliana Iglesias (@julyskyyy),

Fila
Sportcipő FILA - Disruptor Low...
Sajnos elúszott
Fila
Sportcipő FILA - Disruptor Low...
Sajnos elúszott
Fila
Rövid szárú edzőcipők Fila...
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Low 1010302 50T
Sajnos elúszott
Fila
Sportcipő FILA - D2 M Disruptor...
Sajnos elúszott
-24%
Fila
39 923 Ft 30 615 Ft
Fila
31 990 Ft

Második esély a felemelkedésre

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa IamMichelleF (@__beautifulgodess_),

 
A cipő újjáéledése új színek megjelenését is jelentette. A klasszikus fehér, fekete és neutrális árnyalatok után ma már a legőrültebb szín és anyag változatokban is elérhető.
Sok tinédzser, nem meglepő módon, a Disruptor-on keresztül ismerkedik meg először a branddel. E korosztály ízlését leginkább az Instagram irányítja és befolyásolja, és ezért sokan szinte megszólalásig hasonlítanak egymásra. Tavaly augusztusban a Fila Disruptor lett a legnépszerűbb és legkeresettebb modell Londonban, és most már ott tartunk, hogy a Vogue is úgy gondolja, bizony ez a darab egy igazi must-have az idei fesztivál-szezonra (is). Egyébként ezt a Styledit szerkesztőségében mi is így gondoljuk.

A nagy sikereket és az egyre csak növekvő népszerűsget látva a Fila megszervezte az első divatbemutatóját Milánóban, ami hatalmas sikert aratott. Bár ahhoz, hogy egy márka hosszabb ideig a köztudatban maradjon, nem elég egy sneaker, de ugyanakkor az is lehet, hogy a Fila Disruptor több generáción át vezető darab marad majd. Soha nem lehet tudni.
 

 
Fila
Fila Disruptor Low 1010302 50T
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Low 1010441 04X
Sajnos elúszott
Fila
Sportcipő FILA - Disruptor Clay...
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor S Low 1010436 70W
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Satin Low 1010437...
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Low 1010441 40K
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Low 1010441 25Y
Sajnos elúszott
Fila
Fila Disruptor Low 1010441 04X
Sajnos elúszott


Fénykép forrás:
pinterest.com