Való igaz, hogy áprilisban azt hittük, hogy az év hátralévő részében kényelmes pizsiben fogunk otthon tengődni, de végre érdekesebben outfitekben is gondolkodunk. Bár a kényelem örökre beférkőzte magát a ruhatárunkba, de a dizájnerek ennek ellenére is alig várják, hogy végre a polcokra kerüljenek az új trendi darabok. Dőljetek hátra, és nézzetek körbe a trendek közt, amelyek uralni fogják az idei őszi/téli hónapokat.

Statement ujjak

 

 
A retro stílust mindenki szereti, nem igaz? Folyamatosan visszatér a divatvilágba, és emlékeztet minket, hogy ez az egész bizony egy igazi körforgás. A statement ujjakat nemcsak ballon kivitelezésben, hanem nagy tömésekkel is élvezzük. Viseljük őket rendszeresen, hiszen lehet, hogy mi adjuk át a fiatalabb generációnak.

Parti kötött ruhában

 

 
Egyelőre egyikünk se tudja, hogy fog kinézni idén a karácsonyi vacsora, de legalább fantáziáljunk arról, mit vennénk fel az idei céges bulira. Az egyik legjobb választás mindenképp egy kötött darab, bármilyen formában. Mit is jelent ez? Idén az ezüst részletekkel, illetve a tüllökkel megbolondított darabok lesznek főszerepben, de ne feledkezzünk meg az ezüst varrással díszített ruhákról sem. Mutassuk meg új szerzeményünket akkor is, ha csak egy online vacsiról lesz is szó!

Chunky csizmák

 

 
A hangsúlyos talprészek már tavaly ősszel is uralták a trendeket, és ez idén se lesz másképp. Ezt a divatot leginkább a Bottega Veneta-nak köszönhetjük, ahogy azt is, hogy a 2020-as ősz/tél tele lesz robosztus csizmákkal, amelyek mindenki figyelmét felkeltik majd.

Térd feletti csizmák

 

 

A chunky csizmák mellett nagy népszerűségnek örvendenek majd a térd feletti csizmák, amelyek idén még magasabbak lesznek, az orr pedig kocka lesz. Ennek köszönhetően azok is megengedhetik a mini ruhákat, akik eddig nem merték.

Színes kockák

 

 
A kockás minta szinte minden ősszel megjelenik, de 2020-ban drasztikusabb visszatérésre számíthatunk. A neutrális színeket kicsit felejtsük el, hiszen az idei kockás kabátok, szoknyák és nadrágok különböző színekben pompáznak majd.

Bőr hatás

 

 
A bőr a folyamatosan visszatérő anyagok közé tartozik, és ez alól a 2020-as ősz sem lesz kivétel. Teljesen mindegy, hogy valódi vagy műbőrt választunk, tetőtől talpig viselhetjük majd. Ami a felsőrészt illeti, a kabátok uralják ezt a terepet, míg az alsó résznél válogassunk bátran a bőr, műbőr szoknyák és nadrágok közt.

A dizájnerek is az olyan szetteket hangsúlyozzák, amelyek különféle darabokból állnak össze, így nem baj, ha neked is különböznek az elemek. Ami a színt illeti, bátran gondolkodjunk másban is, nemcsak feketében. A boltok polcain gyönyörű smaragd, bordó és narancssárga darabok is várnak Rád.

Hobo táskák

 

 
A hobo táskák örök klasszikusok. A Gucci és Bottega Veneta inspirálta darabokat már nemcsak az Instán, hanem az utcán is egyre többet látjuk. Amennyiben már gondolkodtál, hogy beszerezz-e egyet, akkor azt hiszem, erre egyszerű a válasz: mindenféleképp. Lehet, hogy szerencséd lesz, és az anyukád vagy mamád szekrénye is rejt egy hasonló darabot, úgyhogy érdemes lecsekkolni.

Rojtok

 

 
A rojtos ruháktól kezdve, a kabátokon át, egészen a rojtos táskákig, mindet imádjuk! Nagyon úgy tűnik, hogy rossz ötlet volt nyugdíjba küldeni a rojtokkal borított kedvenceinket, hiszen a nagy visszatérésre készülnek.

Öv mint a kabátok, blézerek és ruhák legjobb barátja

 

 
Merítsetek abból, ami otthon van. Főszerepben az öv van, míg mellékszerepben a kabátok, blézerek és bő ruhák. A bevállalósabbak akár a puffer kabátjukat is kiegészíthetik vele. Higyjétek el, ezek az újítások nagyon trendik és ráadásul kímélik a pénztárcát is.
Liu Jo
Csizma LIU JO - Karlie...
Sajnos elúszott
Vila
Vila - Bőrdzseki
Sajnos elúszott
-14%
Noisy may
Noisy May - Ing
Sajnos elúszott
Pinko
Pinko Bőrnadrág Raphaela 20201...
Sajnos elúszott
-15%
ANSWEAR
Answear - Kabát
Sajnos elúszott
Vila
Vila - Balonkabát
Sajnos elúszott
-15%
Pepe Jeans
Válltáskák Pepe jeans LUCA
Sajnos elúszott
Desigual
Desigual - Rövid kabát
Sajnos elúszott