Szomorúan tudatosítjuk, de eltelt a nyár, és nyakunkban az ősz! Ez egyúttal azt is jelenti, hogy a szekrény mélyére kerülnek a lenge ruhák és szalmatáskák, és helyüket a kötött pulcsik és garbók veszik át. Na, de ne búsuljunk, hiszen ősszel is legalább annyi (ha nem több) trendnek hódolhatunk, mint a forró hónapokban. Ha tanácstalan vagy az idei őszi divattal kapcsolatban, akkor csekkold cikkünket, és mindent tudni fogsz!
Ne húzzuk tovább az időt, vágjunk is bele, és nézzük, mit viseltetek a nyár utolsó hónapjában.
 

Sneakerben is csinosan!

 
 
A trendi tornacipők iránt érzett imádatunkat már többször kifejeztük, így nem meglepő, hogy Sisi outfitje levett minket a lábunkról! A csini fodrok a sportos sneakerrel vagány, ám mégis sikkes külsőt kölcsönöznek, amelyet a gyönyörű kistáska és finom, vékony öv csak tovább fokoz!
 

Szól a harang!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Bernadett Varga (@bernadett_v),

 
A harang ujjú blúzokat és ruhákat idén nyáron mindenki imádta. A lezser darabokat és csinossá varázsolta ez az érdekes megoldás. Sneakerrel vagy elegánsabb cipővel is viselhető, éppen ezért rajongunk érte!
 

Sál mint öv?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa (@pamcifashion),


Ha nincs kéznél öv, akkor használd a kedvenc kendődet, és emeld az egyszerű outfitet egy következő szintre. Garantáltan feldobja még a legszürkébb lookot is!
 

Olvasni jó!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

úgysem hiszek a férfiaknak...

Príspevok, ktorý zdieľa Emma Istvanffy (@emmaistvanffy),


Bár úgy néz ki, hogy a 2018-as trendek közül az egyik legkedveltebb a pólókon lévő szövegek helyettesítése logóval, mi mégis imádjuk ezt a nagyon egyedi és vagány feliratos pólót! A népies stílus ötvözésése a modernnal a Daige magyar márka műhelyéből fantasztikus megoldás. Húzz egy sima farmert, vidd magaddal a kedvenc hálós táskád, és egy igazi fashionista leszel!
 
 

Denim on denim!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Nini Molnar (@ninimolnar),

 
Bár úgy tűnhet, a farmer-farmerral trend már rég kiment a divatból, mi még mindig szeretjük!  Nini vagány szettje egyszerre modern és retro is, és 2001-es Britney és Justin is nagyon büszke lenne rá. A crop top és miniszoknya páros pedig igazán szexi. Ha neked ez too much, akkor platform sneakerrel visszafogottabbá varázsolhatod.
 
 
A következő hónapban újra jövünk, amikor is az első őszi szetteket vizsgáljuk majd! Ne felejtsd el használni az #istyledithu hashtaget, hogy biztos rád találjunk!