Az ősz eljötte a hideg időn kívül rengeteg új trendet hozott magával. Nem tudjuk, Te hogy vagy vele, de mi itt, a szerkesztőségben örülünk, hogy végre itt van a sweater weather és a jó öreg rétegezés évszaka! Végre elő tudjuk húzni a szexi combig érő csizmákat, a bájos kötött ruhákat, na meg persze a csini garbókat! Itt az ideje, hogy Te is bekapcsolódj az ugly sneaker trendbe!

Na de ne siessünk ennyire előre, hiszen a szélfútta, esős napokat megelőzi a vénasszonyok nyara, így még van egy kis időnk kiélvezni a meleg napsugarakat. Használjuk hát ki ezt a pár napot, és öltsük magunkra azokat a darabokat, amelyek lassan téli álomra kényszerülnek.

Nézzük csak, hogy Ti mit viseltetek szeptemberben! Ha szeretnétek, hogy a ti szettjeiteket is csekkoljuk, akkor ne feledjétek el használni az #istyledithu hashtaget!

Színesen az őszbe!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Dorine By Dominika Rák (@rak.dominika) által megosztott bejegyzés,


Dominika trendi színes szettje láttán vérzik a szívünk! Mi idézhetné fel jobban a nyarat, mint egy élénk színekből álló colorblocking outfit? Az erős pink egyértelműen az epres fagyira, az élénk narancssárga pedig mi másra, mint az isteni Aperol Spritzre emlékeztet bennünket. Vissza a nyarat!
 

Burgundi=ősz

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Babos Kitti (@baboskitti) által megosztott bejegyzés,


A burgundi már évek óta hódít az őszi szezonban, így Kitti nagyon jól tette, hogy stockholmi utazása során ezt a gyönyörű pulcsit választotta! A menő svájci sapka, na meg az idei nagy trend, az övtáska, tökéletesen kiegészítik az outfitet!
 

Mode de Paris

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Komáromy Csillu | Stylist (@styledbycsillu) által megosztott bejegyzés,


Csillu szettje már első ránézésre is a párizsi divatot juttatja eszünkbe. A csodás svájci sapka és ballonkabát duó a tökéletes őszi szett! Ez a páros már önmagában is fantasztikusan mutat, de ez a gyönyörű piros kistáska/hátizsák már csak hab a tortán!
 

Egy kis napsugár

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hedi Szabo (@hedinke) által megosztott bejegyzés,


Hédinke gyönyörűen kombinálja a nyarat és az őszt! Ez a mustársárga kockás szett egyszerre idézi fel a forró napsugarakat és a sárguló leveleket. A vagány övtáska és tornacipő pedig kompenzálja a kosztümös, elegáns fílinget.
 

Kick flare nadrág

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

TheBlackPurse (@the.black.purse) által megosztott bejegyzés,


Bár a kick flare nadrág trend eléggé megosztó, akkor is el kell ismernünk, hogy az idei évben hatalmas sikere volt! Vagány sneakerrel és ezzel a csinos oldaltáskával pedig egyszerre sikkes és laza megjelenést kölcsönöz! Remek őszi outfit.A következő hónapban újra jövünk, és együtt csekkoljuk majd az októberi outfiteket! Ne felejtsd el használni az #istyledithu hashtaget, hogy biztos rád találjunk!