Az utóbbi hónap tele volt izgalommal, hiszen ez volt a közép-európai spring/summer divathetek időszaka. Szerkesztőségünk tagjai is részt vettek a Budapest Central European Fashion Week-en, ahol rengeteg új és már befutott tervező alkotását csodálhatták meg. Ezekről természetesen cikkeket is találtok a blogunkon. Olvassátok el őket, így ti is képben lesztek, hogy mik a legújabb divatőrületek!

Októberben kegyes volt hozzánk az időjárás, így még nem kellett elővenni a puffos kabátokat és a trendi hótaposóinkat, de a novembertől nem várunk ilyen sok kedvességet. Miután az utolsó meleg napsugarakat kiélveztük, készen állunk a hidegebb időre is. Mi már beszereztük a téli szettünket, na és Te?


Lessétek meg az e havi outfiteket, amelyek egytől-egyig csodásan tükrözik az aktuális trendeket és a fashion week-es hangulatot. Ha szeretnétek, hogy a ti szettjeiteket is csekkoljuk, akkor ne feledjétek el használni az #istyledithu hashtaget!

Gucci style block heel

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kovács Deli (@deli_styleblog) által megosztott bejegyzés,


A Gucci nem csak a loaferek, hanem a vastag sarkak terén is maradandót alkotott. Deli szettjében a culotte stílusú nadrágot tökéletesen hangsúlyozza ez a vagány lábbeli, ami a mellett, hogy nagyon csini, kényelmes is. A mustársárga táska pedig fantasztikusan feldobja az outfitet! We love a pop of color!
 

Pink colorblocking

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Harkányi Brigi (@brigiharkanyi) által megosztott bejegyzés,


A colorblocking még mindig hódít, így Brigi nagyon jól tette, hogy a pink szettjét egy piros kézitáskával dobta fel. Az idei év nagy őrülete, a Gucci stílusú papucscipő itt is divatosan sikkessé varázsolja az egész megjelenést.
 

Állatmintás trend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

⠀FLÓRA M. (@floraspiration) által megosztott bejegyzés,


Köztudott, hogy az állatminta a 2018-as ősz alapmotívuma. Mi sem bírunk betelni vele, így nem csoda hát, hogy Flóra vadító outfitje teljesen levett minket a lábunkról! Az egyszerű, fekete szettet teljesen új szintre emeli ez a kígyóbőr mintás blézer. Egyszerre elegáns és vagány, így a munkahelyedre és az esti buliba is tökéletes választás!
 

Plastic fantastic trend

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@pamcifashion) által megosztott bejegyzés,


A műanyag, átlátszó táskák trendje már nyáron is hódított, de úgy tűnik, ősszel sem bírjuk letenni ezeket a futurisztikus darabokat. Ha praktikusságból nem is, trendiségből egyértelmű ötös! A sikkes svájci sapka pedig hibátlanul egyensúlyozza a műanyag táska vagányságát.
 

Western csizma és Nanushka puffos dzseki

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Lili Pataki (@lilipataki) által megosztott bejegyzés,


A western stílusú csizmák is ellepték a boltok polcait, és szinte minden naprakész divatdiktátor beszerzett már belőle legalább egy párat. Úgy tűnik, Lili már felkészült a hidegebb időkre, és ebben a gyönyörű, puffos Nanushka kabátban, valamint a csodás sarkú cowboy csizmájában várja a zord időt. Remek választás!


A következő hónapban újra jövünk, és együtt szemügyre vesszük majd a novemberi outfiteket! Ne felejtsd el használni az #istyledithu hashtaget, hogy biztos Rád találjunk!