Csak kapkodjuk a fejünket, hogy milyen gyorsan telik az idő! Már félidőnél járunk, lassan vége a nyárnak. Na, de ne csüggedjünk, hanem élvezzük az év (egyik) legjobb évszakának hátralévő részét. Természetesen az augusztusi hónapra is van egy pár style inspirációnk! Csekkoljátok őket!

És persze augusztusban se felejtsd el használni az #istyledithu hashtaggel, hogy biztosan rátaláljunk a te összeállításaidra is!

Colorblocking!

 

A colorblocking már évek óta hódít, és nagyon úgy néz ki, hogy még egy ideig nem is megy sehová! Légy te is divatdiktátor ezzel a merész trenddel, és halmozd a színeket kedvedre, persze a harmóniára azért ebben az esetben sem árt ügyelni!
 

Pliszírozott szoknya és sneaker?

 

Vessünk csak egy pillantást Deli outfitjére. A pliszírozott szoknya, sneaker és feliratos póló trió laza, ám mégis sikkes szettet alkot. Ki gondolta volna, hogy ezek az ellentétes stílusú darabok ilyen harmóniát teremtenek majd?

NYÁR VAN!

 

Ebben az otfitben minden benne van, ami a nyarat sugallja! Trendi napszemüveg, szalmakalap és egy gyönyörű nyári ruha, ami mindenki figyelmét felhívja majd viselőjére! Egyszerűen ennyit tudunk mondani: NYÁR VAN!

Sneaker őrület

 

Az egyszerre kényelmes és divatos tornacipők mindenkit levettek a lábukról. Nem csak nadrághoz, hanem nyári ruhákhoz is remek választás, hiszen a outfited egy teljesen új szintre emeli majd! Ráadásul a képen látható darab újrahasznosított palackokból készült! 

Pop of color

 

Te is hallottad már, hogy az idei nyáron hódítanak a terrakotta árnyalatai? (cikk coming soon) Ez a narancssárga papucs remekül kiegészíti a virágmintás rucit. Remek választás egy romantikus piknikhez is!
 
A következő hónapban újra jövünk! Izgatottan várjuk a posztjaitokat, úgyhogy ne felejtsd el használni az #istyledithu hashtaget, hogy biztos rád találjunk!