Ti is gyakran tartotok stílus konzultáció saját magatokkal? Azokra a fajta monológokra gondolok, amelyeket igazán csak Ti értetek, senki más. Van, amikor hasznosak ezek a beszélgetések, de van, amikor a gondolatok megfékeznek és hátráltatnak minket az ötleteink megvalósításában. 

Mielőtt elkezdeném lerombolni a mítoszokat, fel kell, hogy tegyek Nektek egy kérdést. Mi a véleményetek a divattal kapcsolatos álhírekről? Nem tudjátok, miről beszélek? Az olyan téveszmékre gondolok, mint például az, hogy a horizontális csíkok kövérítenek, vagy, hogy az átkötős ruhák csak a 90-60-90-es méretű hölgyeknek valók. A divat és a saját stílusunk sem szabad, hogy az előítéleteken alapuljon, így jobb, ha ezeket még csírájában elfojtjuk.

Felejtsd el a horizontális csíkokat!

 

Drága Hölgyeim, felejtsétek már el végre azt, hogy nem viselhettek vízszintes csíkokkal díszített ruhákat, mert az kövérít. Olyan mintájú darabokat viseltek, amilyet csak szeretnétek, hiszen az egyetlen dolog, ami tönkreteszi a megjelenésed az az, hogy hiszel az öltözködéssel kapcsolatos fámáknak. 
Lehet, hogy a legnagyobb mítoszt sikerül legyőznünk, viszont a boltok plus-size kínálatávalmég mindig akad probléma. A magyarországi webshopok védelmére szóljunk: igyekeznek, és egyre inkább bővül a választék. Csak így tovább!
 
ORSAY
6 995 Ft
-10%
bpc selection
Maxi ruha bonprix
Sajnos elúszott
Vero Moda
3 990 Ft
Tommy Hilfiger
12 990 Ft
ANSWEAR
5 390 Ft
Only
9 990 Ft
ORSAY
2 595 Ft

Ne viselj világos színt!

 

Ha a fekete szín számodra is egy igazi függőség, de most úgy érzed, itt az ideje, hogy más árnyalattal is színesítsd a gardróbod, akkor ne hagyd, hogy a világos darabokkal kapcsolatos mítosz megállítson ebben. Nem igaz ugyanis, hogy ezek a színek csak a 38-as méretekig mutatnak jól, és ezt a divat nagyasszonya, Coco Chanel is megmondta:

„A világ legszebb színe az, ami jól áll neked.”

Scotch & Soda
21 990 Ft
Lola
33 956 Ft
Tommy Jeans
32 990 Ft
Jacqueline de Yong
5 990 Ft
Silvian Heach
18 190 Ft

Mondj NEMet az oversized darabokra

 

 
A divatvilág legokosabbjai valahogy mindig meg tudnak minket lepni. Mutasd meg az alakod, de mégse annyira? Most akkor mi tévők legyünk? Vírusként terjed a mítosz, mi szerint sem a túl szűk, sem a túl bő ruha nem megfelelő, és mi már tényleg nem tudjuk, mit gondoljunk. Felejtsük el végre valahára azokat a stigmákat, melyek szerint egy konkrét darab csak a vékony testalkaton mutat jól.
 
Tommy Jeans
Tommy Jeans blúz »TJW SOLID...
Sajnos elúszott
ANSWEAR
8 990 Ft
MEDICINE
3 990 Ft
Mango
9 995 Ft
Tommy Jeans
Tommy Jeans blúz »TJW SOLID...
Sajnos elúszott
Tommy Hilfiger
Oversize ruhák 'IconSWEATDRESS'...
Sajnos elúszott
-31%
AGOLDE
Átmeneti dzseki 'Jessie...
Sajnos elúszott
Tommy Hilfiger
Tommy Hilfiger piros oversize...
Sajnos elúszott

Persze, értjük, hogy a pozitív testkép sokaknak csak egy utópia, viszont ha nem dolgozunk azon, hogy bennünk is felerősödjön ez, akkor folyamatosan bedőlünk majd a divatról szóló álhíreknek.

Ha szereted a csíkokat, akkor ne fogd vissza magad. Ha jobban szereted az élénk színeket, akkor bátran mutasd meg a világnak, milyen jól áll neked. A visszafogottság és szégyenlősség már rég nem divat, úgyhogy te se fogd vissza magad, és viseld azt, amiben jól érzed magad.

Forrás: manrepeller.com