Újabb hónap van a hátunk mögött és mi ismét körülnéztünk az Instagramon a hónap legjobb szettjeinek ügyében. A #IStyleditHU tag alatt szépen gyülekeznek a fotók, aminek nagyon örülünk. Ne felejtsétek el márciusban is taggelni a fotóitokat és lehet, hogy a következő részben a te szettedet választja ki a szerkesztőség. Nézzük a februári kedvenceinket:

Puffos ujjak és sárga kiegészítők

 

Sisi szettjeivel már találkozhattatok az outfit szekciónkban, ez a kreációja viszont az egyértelmű kedvencünk. A 2017-es tavasz-nyár szezon ballon ujjú blúzait szinte lehetetlen volt nem szeretni és szerencsére pulcsi verzióban is tovább tarolnak a hidegebb hónapokban. 
 

Piros sock boot


Többször is kifejeztük már a kockák és a piros szín kombinációjához fűződő rajongásunkat, de amikor még elasztikus szárú csizmával, azaz sockboot-tal is párosul, na az már talán a nirvána.
 

Extra magas platform sneaker


Ha létezik ennél vidámabb és coolabb tornacipőt, akkor taggeljetek be minket rajta, mert szerintünk ezt a modellt lehetetlen überelni. 
 

Logo mánia

 
Hangsúlyos, de mégsem tolakodó. Pont így szeretjük a kiegészítőinket.
 

A megnevezhetetlen színű kabát

 
Piros is, rózsaszín is, de egyszerre picit barnás is. Ha képesek vagytok definálni ezt a színt, várjuk a nevét a FB oldalunkon a cikk alatt. A legfontosabb viszont az, hogy ez a kabát megoldja a kabáthordás legbosszantóbb részét: eltakarja az egész szettünket! Szóval, ha már el kell rejtejünk a reggeli fél órás dilemmánk gyümölcsét, akkor tegyük azt különlegesen. Ez a kabát pedig ezt tökéletesen teljesíti.
 
Stuart Weitzman
Magasított cipő STUART...
Sajnos elúszott
Carinii
Carinii - Magasszárú cipő
Sajnos elúszott
VANS
Teniszcipő VANS - Old Skool...
Sajnos elúszott
Philippe Model
Sportcipő PHILIPPE MODEL -...
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Kiskabát Stop
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Kiskabát Grey
Sajnos elúszott
-51%
Mango
Mango - Pulóver Arce
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Pulóver Marmol
Sajnos elúszott