Igen, igen...tudom, hogy a trend szó már annyira megszokott, hogy szinte senki figyelmét sem kelti fel, viszont én szólnék arról, hogy nem biztos, hogy ami a Nagyok szerint trendi, az a való életben is annak számít, és nekünk rögtön meg kellene lovagolni őket. A boltok és a marketingesek próbálják velünk elhitetni az ellenkezőt, de ne engedjünk a csábításnak!
 
Bár az éppen aktuális divat gyorsabban változik, mint az időjárás, és a mégis megpróbáltam összeszedni azt a 4-et, ami szerintem a „legbecsapósabb” lehet, és nem biztos hogy a hétköznapokon is ugyanúgy mutatnak, mint a kifutón.

Hálós táska

 

Kétségkívül a legnagyobb kedvenc az idei szezonban! Egy jó minőségű hálós táska a legjobb barátod lesz a parton, a laza hétköznapokon, de a kissé megterhelő bevásárlást is megkönnyíti, ugyanis a háló anyagnak köszönhetően képes megnyúlni.
Egyetlen hátulütője van, amelyre jobb, ha figyelünk: az ici-pici dolgok mint a szájfény vagy kulcsok, hajlamosak kiszökni a lyukakon keresztül, így őket ajánlatos egy neszeszerben tartani, vagy egy olyan darabot beszerezni, amelynek van batyu része vagy belső táskája. Ha pedig szívesen támogatod a helyieket, akkor nézz körül a Cucc weboldalán, ahol hosszú és rövid fülű verziókat is találsz. 
 

Földig érő nadrág



Amikor eszembe jutnak a tinédzser éveim és az akkori outfitjeim, egészen rosszul leszek. Néha nem tudom, mit gondoltam, amikor a hosszúszárú nadrágommal az utcát söpörtem, majd ezt a „kevéske” koszt haza is vittem a szüleimnek ajándékba. Ezek után ne csodálkozzatok, ha kissé szkeptikusan álltam e trend elé!

Hacsak nem vagy 2 méter magas, akkor aligha neked való ez a trend. DE van itt egy-két tipp, amivel te is behódolhatsz a földig érő naciknak, még akkor is, ha szerény 166 cm vagy, mint én. ;)
Az első megoldás a magassarkú cipő. Jobban szereted a sneakert? Én is! Ezért én a második ötletet preferálom, méghozzá a platform cipőt! Ezekben a lábbelikben bizony nem fogod felsöpörni az egész várost, és ráadásul ez a páros szuperül is néz ki!

És hogy milyen felsőt válassz? Ez igazán a fantáziádra van bízva, hiszen ehhez a szetthez jól mutat a lezser póló, de akár egy sportos elegáns zakó is!
 

TIPP: Ezek a hosszú nacik optikailag megnyújtják az alakod, így ha combban és fenékben kicsit erősebb vagy, akkor ezzel a fazonnal mindent kiegyenlíthetsz.

-31%
Mango
Mango - Farmer Flare
Sajnos elúszott
-31%
Mango
Mango - Farmer Flare
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Top Mix2
Sajnos elúszott
Jacqueline de Yong
Jacqueline de Yong - Top
Sajnos elúszott
Carinii
Félcipő CARINII - B4016...
Sajnos elúszott
Trussardi Jeans
Félcipő TRUSSARDI JEANS -...
Sajnos elúszott
Jonak
Oxford cipők Jonak AUGUSTE
Sajnos elúszott
Sweet Lemon
Oxford cipők Sweet Lemon LEXIT
Sajnos elúszott

Matchy-matchy

 

Na és mi van akkor, ha az egész szettem pöttyös, vagy tetőtől talpig csíkosban nyomom? Én a geometrikus minták helyett ezt a gyönyörű pink szettet választottam, és már az első percben eldöntöttem, hogyha iskolába járnék, akkor bizony ebben az outfitben villognék az évnyitón.

Egyáltalán nem kell félni a minták viselésétől, hiszen minden a hangulatunk alapján alakítható. Kísérletezni szeretnél? Kombináld a csíkosat a pöttyössel. Visszafogott hangulatban vagy? Akkor dobd fel az egyszínű szetted egy kis őrületes, színes mintával. A határ a csillagos ég!
 
TIPP: A geometrikus minták szuperül mutatnak az élénk színekkel, mint a narancssárga, sárga vagy akár a királykék.

Keskeny szemüveg

 

A véleményünk erről a trendről tényleg csak a személyes ízlésen múlik. Van, aki szerint ez a napszemüveg egy valódi high fashion darab, és az idei szezon egyik kulcsdarabja, mások viszont nem értik, hogyan lehet hasonló kiegészítővel az utcára lépni. Ami azt illeti, én sem tudom eldönteni, hogy nekem vajon jól áll e. Szerintetek? (Örülök majd neki, ha Facebookon kommentben elmondhatjátok a véleményeteket.)

A kerek és ovális arcformájú hölgyek a legszerencsésebbek, hiszen nekik minden szemüveg illik, így nem kell aggódni, hogy a keskeny szemüveg-trend nem nekik való. Milyen szerencsések, ugye?
Ha kissé szögletes az arcod, akkor a legjobb opció számodra az ovális vagy a cicás szemüveg. Ha te a szivecskék táborát erősíted, akkor neked a téglalap alakú és az élesen szegett szemüvegek illenek!

Bár igaz, hogy az újabbnál újabb trendek állandóan a nyakunkban lihegnek, de nem szabad mindegyiknek bedőlni! Dönts ésszerűen, és gondold át, hogy az adott trend darabjait ki tudod-e majd használni a következő szezonban is. A „szakértők” azt mondják, hogy egy vásárlás csak akkor érte meg, ha a ruhadarabot több, mint 30 alkalommal viselni tudtad. Na és ti hogy vagytok az említett trendekkel? Megérné belefektetni a pénzt?

Ui.: Mindenképp tudassátok velünk a FB oldalunkon a tapasztalataitokat a fentebb említett trendekkel kapcsolatban!
VANS
7 490 Ft
Armani Exchange
31 990 Ft
Michael Kors
76 990 Ft
VANS
7 490 Ft
Ray-Ban
69 990 Ft
Ray-Ban
53 990 Ft
Ray-Ban
59 990 Ft
Burberry
77 990 Ft
Ray-Ban
68 490 Ft