Elérkezett az augusztus, és bár ez a nyár utolsó hónapja, és mindannyian igyekszünk a nyár utolsó perceit kihasználni, divatosan. A nyár végi stílusinspirációnak most van helye igazán.
 
Szerencsére az augusztus azt is jelenti, hogy már a Fashion Weekek időszakában járunk. Így Berlin, Helsinki és Párizs divatelitjének ötleteiből meríthetünk ihletet. Összegyűjtöttük kedvenceinket, szuperlatívuszokban.

Legmenőbb árnyalatok

 

 
Az élénk színeket imádjuk, főleg, ha a pasztell felé mozdulnak el. Így születtek meg ezek az outfitek, amik a bogarakat biztosan vonzák - de a tekinteteket is.

A legmenőbb szín

 

 
A millenium pink és a mentazöld után most a sárga kap főszerepet a színek közül, szoknyákon, felsőkön, ruhákon és kiegészítőkön is megjelenik minden árnyalat. Most főleg időszerű, hiszen a nyaraláson lebarnult bőrön remekül mutat.

Leg-részletgazdagabb

 
 
 
A cipőkre idén külön figyelni kell: legyen szó magassarkú szandálról vagy bumszli tornacipőről, a részleteken a hangsúly.

Legklasszikusabb

 

 
A kis fekete ruha! Nem tudunk betelni a tervezők kreativitásával, ahogy újra és újra meglepnek minket ennek az örökzöld (örökfekete?) darabnak modernebbnél modernebb változataival.

Legpasszentosabb

 

 
Az egymáshoz választott kosztümnadrág és felső valószínűleg soha nem fognak kimenni a divatból, de idén nyáron a mintáké a főszerep. Ezek a darabok külön külön is jól funkcionálnak, de igazán jól együtt működnek.

Legbulisabb

 

 
A diszkógömb-szerű ruhadarabok hatalmasat mennek mostanság, de a kifutók és a szórakozóhelyek mellett idén nyáron az utcákon is megjelentek. Mi végtelenül örülünk neki! Egy jó farmerrel kombinálva nem is túl extra, de elbújni nem tudsz majd benne.

Legegyszerűbb

 

 
Nem lesz nagy meglepetés: a fehér pólól még mindig (és valószínűleg örökké) fénykorukat élik. A szezonban meglepő összeállításokban is feltűnnek: például nyári ruhák alatt vagy passzoló darabok között.

A legimádnivalóbb kiegészítő

 

 
Az olaszos fejpántokat eddig is imádtuk nyáron, de a strandon kívül nehezen hordtuk. Most az utcákon is megjelentek ezek a fejfedők, aminek nem csak azért örülünk, mert megvédenek a napszúrástól.

Legmeglepőbb

 

 
És végül, de nem utolsó sorban: egy trend, amit senki nem látott jönni. A biciklis nadrágok olyan sebességgel be a street style-ba, mint az élmezőny a Tour de France befutójába. Mi nem bánjuk: kényelmesek és praktikusak - mindenképpen kényelmesebbek és praktikusabbak mint a merev shortok vagy a lenge szoknyák. Egy forró, rohangálós napra nem is kívánhatnánk többet. Itt az ideje, hogy hozzászokjunk még egy “csúnya” trendhez.

SHOP THE TRENDS

-31%
Mango
Mango - Pulóver Darya
Sajnos elúszott
Noisy may
Noisy May - Kabát Dido
Sajnos elúszott
Simple
Simple - Kiskabát
Sajnos elúszott
Furla
Táska FURLA - Bellaria 984423 B...
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Kézitáska Red
Sajnos elúszott
Silvian Heach
Venere Mini Kézitáska Silvian...
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Bőrdzseki Stitch
Sajnos elúszott
Fila
Sportcipő FILA - Disruptor Low...
Sajnos elúszott
-16%
New Balance
New Balance - Cipő WL574KSE
Sajnos elúszott
Morgan
Morgan - Ruha
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Ruha Grany
Sajnos elúszott
-21%
Mango
Mango - Ruha Vescarei
Sajnos elúszott
-23%
Betty London
40 157 Ft 31 233 Ft
Dr Martens
Dr Martens - Magasszárú cipő...
Sajnos elúszott
ANSWEAR
Answear - Kézitáska
Sajnos elúszott
ANSWEAR
Answear - Szemüveg
Sajnos elúszott
 
Mit gondoltok, be tudnátok építeni ezeket a mindennapi öltözködésetekbe? Esetleg ti is annyira trendinek érzitek magatokat, mint a divathetek résztvevői? Mutassátok meg nekünk a Facebookon vagy Instán!#istyledithu