Attól eltekintve, hogy a kínai naptár szerint a 2019-es év az egyik legszerencsésebbnek ígérkezik, a divatiparban megint csak olyan „szerencsétlennek” tűnő trendek uralkodnak, mint a szandál-zokni kombó, na meg az új őrület, az olyan sapka, ami nem takarja a fület. Fiúk, ennyire ki akartok lépni a komfortzónából?

„Öltözz fel rendesen, mert megfázol!”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

E R I C W E R T Z (@bluecollarprep) által megosztott bejegyzés,

 
Valahogy már gyermekkorunk óta úgy van, hogy a jó szándékú anyák tanácsaival vitatkozunk a legtöbbet. Hányszor hallottuk, az „Öltözz fel rendesen, mert megfázol!” mondatot, és most, felnőtt fejjel visszagondolva, mindig igazuk volt.

Bár soha nem gondoltam volna, hogy a téli alulöltözésben a fiúk is ki fogják venni a részüket, de 2019-ben valahogy ők is elfelejtettek rendesen felöltözni.

Ha azt gondoltad, hogy az Asos átlátszó műanyag nadrágja után nem létezik feleslegesebb, értelmetlenebb ruhadarab, akkor még nem találkoztál azokkal a beanie sapikkal, amelyeknek a trendiségen kívül nincs semmi funkciójuk, hiszen még a füledet sem takarják el. Olyanok, mint a téli kalapok, azzal a különbséggel, hogy ez a modern változat még elegánsnak sem mondható.

Jack & Jones
Sapka Jack & Jones
Sajnos elúszott
Blauer
Sapka Blauer
Sajnos elúszott
-21%
Hype
Hype - Sapka
Sajnos elúszott
SELECTED
New Jakey Sapka SELECTED
Sajnos elúszott
Fred Perry
Sapka Fred Perry
Sajnos elúszott
Scotch & Soda
Scotch & Soda - Sapka
Sajnos elúszott
-29%
Levi's
Levi's - Sapka
Sajnos elúszott
Wrangler
Wrangler - Sapka
Sajnos elúszott

A Kardashian-Jenner-klán új konkurenciája

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hypeflaw (@paulbinam_) által megosztott bejegyzés,


A nőknél már egy ideje jellemző, hogy a legújabb trendeket az Instagramon található influenszerek és olyan celebek, mint a Kardashian-Jenner-klán tagjai szabják meg, de eddig ezt a férfiaknál nem annyira vettük észre. Most viszont valami megváltozott, hiszen már az erősebbik nem esetében is észrevehető az egyenruházat, egyenfrizura, vagyis az egyenkülső.
 
És, hogy tudod felismerni, ha egy ilyen egyénnel van dolgod?
 
  • a lábán mindig egy vadonatúj, legújabb kollekciós sneaker virít
  • a gardróbjában megtalálható legalább egy Supreme termék
  • legtöbbjüket egy francia bulldog várja otthon
  • fent van és aktív felhasználója minden közösségi hálónak
  • imádja a szűk fazonú farmerokat, na meg a pinrollingot 

Többet akartunk tudni…

 
Minden trendnek megvannak a gyökerei, és ezt a Google segítségével nagyon gyorsan ki lehet deríteni. Ha beütjük azt, hogy „men cropped beanie“  akkor rögtön az Asos oldalát dobja ki, ahol szembetaláljuk magunkat az ún. „fisherman beanie“-vel (horgász sapka). Nagyon úgy tűnik, hogy az egész őrület innen indult. Ha tovább kutattok, akkor hamar rátaláltok arra a videóra, amely mindent elmond, amit tudnod kell a fisherman beanie-ről.
 
 
A horgász sapkák elsősorban (természetesen) a horgászokhoz kapcsolódnak. Simmons a videóban elmondja, hogy régen a halászoknak szükségük volt valamire, ami melegen tartja a fejüket, ugyanakkor hallani akartak minden kis zajt, így a fülüket nem takarhatták el, ezért a sapkák alját feltekerték. Ma már ez a praktikus darab a street style szerves részévé vált, és egyre több férfi hódol ennek a trendnek.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

(@memes.roasting.on.an.open.fire) által megosztott bejegyzés,


Simmons a férfiakat egy pár jó tanáccsal is ellátta, amit mi most továbbítunk Nektek:
 
  • a fisherman beanie az őszi és téli hónapokban a legjobb választás, hiszen ekkor szükséged van arra, hogy valami melegítsen, vagy egyszerűen csak nem volt kedved megcsinálni a hajad
  • első randira és hivatalos eseményre semmiféleképpen nem ajánljuk ezt a viseletet, hiszen a sapka viselése eleve nem elfogadott ilyen esetekben  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Aden Henry (@adenhenry) által megosztott bejegyzés,


A Google szerint ez a trend 2018 őszén kezdett el terjedni, és nagyon úgy tűnik, hogy egy ideig még nem megy sehová!
Nektek mi a véleményetek erről az őrületről? Ti is felfigyeltetek már rá az utcán? Kíváncsian várjuk a hozzászólásaitokat, amelyeket a Facebookon közölhettek velünk.

Forrás: Manrepeller