Hallottatok már róla? Még nem? Csehországba és Szlovákiába már megérkezett, de végre valahára már nálunk is elérhető a legújabb webshop, az About You. Egy kattintásra van csak, és mi alig várjuk, hogy belevessük magunkat a kínálatukba. Készítsétek a bankkártyákat!

Modern, innovatív és folyamatosan a legújabb trendekre törekedik

 
Csupán ezzel a pár szóval is körülírhatnánk az About You-t, de mi azért egy kicsit többet szeretnénk Nektek elárulni Európa egyik leggyorsabban növekvő webshopjáról. Németországból indult, de céljuk, hogy minél több országban elérhetővé és népszerűvé váljanak.
 

A webshop nemcsak a divatban, hanem a technológiában is rendkívül fejlett. A klasszikus vásárlást egy felhasználóbarát élménnyé varázsolják mindenki számára, akinek okostelefon van a kezében.
Az About You Európa leginspiratívabb és leginnovatívabb online fashion boltjának titulálja magát. Az oldal inspirációt is nyújt a vásárláshoz, így azoknak is könnyebben megy majd, akik tanácstalanok ilyen téren.

Egyre több országban érhetők el

 

Minden 2014-ben kezdődött, amikor Németországban lerakták az alapokat. Idővel Ausztriába, Svájcba, Hollandiában, Belgiumba és Lengyelországba is megérkezett. Nemrég vált elérhetővé Csehországban és Szlovákiában is.
 
Az About You-nak havonta több, mint tízezer felhasználója és összesen több, mint hárommillió vásárlója van. Mindezt úgy, hogy sem boltjuk, sem személyes átvételük nincs. Filozófiájuk szerint az egyes termékeket outfitekben is meg kell mutatni, hiszen csak így láthatjuk, hogy néz ki egy szettben. A marketinget az Instagramra és az influenszerekre bízzák. Jelenleg közel százezer termék és hatszáz márka található az odlalon.

Mi vár ránk?

 
 Az már jól ismert márkákon kívül, mint a Hugo Boss, Calvin Klein és a Diesel, elérhetők pénztárcabarátabb brandek is, mint pl. a Vero Moda, Missguided vagy a New Look. Az árkategória tehát az alacsonytól egészen a prémiumig nyúlik. Nem feledkeztek meg a fenntartható márkákról sem. A slow fashion kedvelői olyan népszerű brandek közül válógathatnak, mint a Patagonia, Armedangels vagy a Kings of Indigo.

Dizájn egyenesen Berlinből

 

Az ASOS-hoz hasonlóan sajátmárkás (About You, Edited) darabjai is vannak a német óriásnak. A tervezői irodájuk jelenleg Berlinben található, ahol világhírű tervezők munkálkodnak azon, hogy jobbnál jobb ruhadarabok és kiegészítők kerüljenek ki a kezeik közül. Természetesen ebben a kínálatban is találkozhatunk olyan darabokkal, amelyek a legújabb trendekre reagálnak. Reméljük, Ti is látjátok, hogy van minek örülni!


 
Forrás:
pinterest.com/aboutyou