Együtt vagyunk ebben a helyzetben. A virtuális összetartozás kifejezés mára már jóval több értelmet nyert. Jó tanácsokkal, tippekkel látjuk el egymást, hogy mégis hogyan szálljunk ki a már unalmassá vált mókuskerékből. Mi most olyan szórakoztató időtöltést hoztunk Nektek, amihez nem kell más, csak szabadidő (amiből most legtöbbünknek bizony sok van), na meg egy kis rágcsa. Helyezd magad kényelembe, és kezdődhet a fashion YouTube maraton. A jó hangulatról a következő videók gondoskodnak:

Alexa Chung – Hogyan viselkedjünk a fashion week-en

 

Hányan vettünk már részt jelentős eseményen, és hagytuk, hogy az érzelmeink kifejezésének és rossz szokásaink irányítása kicsússzon a kezünk közül? A híres tervező és modell, Alexa Chung elmondta, hogy szerinte ezen a területen is bizony tanítani kellene az embereket. Ez egy olyan időkből származó szórakoztató, ám tanulságos tartalom, amikor még bátran élvezhettük barátaink társaságát. A divathetek első soraiban való részvétel soha nem lesz olyan, mint azelőtt.

Life in Looks

 

A világhírű Vogue magazinnak van egy csakugyan közkedvelt YouTube csatornája is. Az új epizódokra való várakozás szinte olyan hosszú, mint a jelenlegi helyzetben friss pékáruért sorakozni a boltban. A Life in Looks c. sorozat betekintést enged a sztárok legjobb és legrosszabb outfit-választásaiba is. A 21. részben például Kim Kardashian West értékeli ikonikus lookjait és azokat is, amelyekről legszívesebben megfeledkezne.

73 Questions

 

Mikor lenne több időd végignézni a zseniális 73 Questions sorozatot a Vogue csatornáján, ha nem a karantén alatt? A riporter olyan, mint egy forgószél, hiszen rövid időn belül teszi fel a 73 kérdést, amire az interjú alanya sikeresen válaszol. Az Anna Wintour-ral készített epizódot nem szabad kihagyni!

Fashion Experts Fact Checks

 


A Titanicot és a Greaset mindannyian ismerjük. Ezen filmek nézése közben viszont mekkora mértékben összpontosítottál a főszereplők outfitjére? Vajon Rose és Sandy szettjei mennyire felelnek meg a korok valódi outfitjeivel? Raissa Bretaña, new york-i történész válaszol az ehhez hasonló kérdésekre. A Glamour-ral közösen, hasznos információkat megosztva, ám szórakoztatóan elemzik az említett lookokat.

Ingyenes Netflix a YouTube-on

 

A népszerű internetes felület tíz, ingyenesen megtekinthető dokumentumot osztott meg a YouTube csatornájukon. Itt található az Abstract: The Art of design széria is. Érdemes megnézni a Footwear c. epizódot is, amelyet Tinker Hatfieldnek szenteltek, elsősorban a Nike Airmax cipőinek köszönhetően.

Korn Anita – Ruhastoryk

 

Korn Anita YouTube csatornáján Tomcsányi Dóri divattervezővel beszélgetett a kialakult helyzet okozta nehézségekről és a tervezőnő új kollekciójának részleteiről. Tomcsányi rendhagyó módon, a kanapéjáról mutatta be tavaszi/nyári kollekcióját, és elmesélte, mi ihlette a mintákat. Dóri szerint a munkáltatóknak ebben a nehéz időszakban támogatniuk kellene az alkalmazottakat.
Anita csatornáján egyébként rengeteg érdekes, fenntartható divattal kapcsolatos tartalommal találkozhatunk, hiszen beszélgetős videóiban mindenki helyet kap, aki hozzájárul egy környezettudatosabb élethez.