A farmer gondolata olyan távolinak tűnik, hogy lassan sóvárogva fogunk rá visszagondolni. Szerencsére van pár ügyes hazai tervezőnk, akiknek köszönhetően stílusosan tölthetjük az időt otthon is. Összegyűjtöttünk Nektek néhány magyar brandet, akiknek köszönhetően kényelmes és minőségi szettben várhatjuk a régi kerékvágás visszatérését.
 
Aki szembe ütközött a problémával, hogy bizony lenne mit felvennie, de nincs hova, és több koktélruha pihen a szekrényében mint kényelmes loungewear, akkor csekkoljátok a listánkon szereplő márkákat és a szerkesztőség kedvenc darabjait:

INQ Concept

A minimalisták egyik kedvenc márkája az INQ, aminek szépsége az egyszerűségben rejlik. Bár az általunk kiválasztott overál nem egy tipikus loungewear darab, de, ha egy kicsit oversize darabot választunk, akkor egy igencsak trendi és komfortos szettet kapunk, ami a karantén után, csavargáshoz is tökéletes lesz.
 


The Lil Bro Jumpsuit

Anna Amélie

A márkát 2011-ben alapította Oláh Anna, aki a ruháin keresztül szeretné kifejezni a nőiesség fontosságát. Az eredeti vonalrajzzal ellátott pulcsik és pólók tökéletesek otthonra, de ugyanúgy mindenki figyelmét magadra hívod majd egy csajos ebéd során is. Nagy kedvenc ez a szürke, kissé oversize melegítőpulcsi. Farmerhez de egy leggingszhez is passzol.
 


A|A Lines Sweater Star in the Hair

Wednesdaystore

Farkas Rea, a vintage Wednesdaystore alapítója számára nagyon fontos a fenntarthatóság, így vásárlóinak is meg szeretné mutatni, hogy egy minőségi használt darab is van olyan jó (vagy jobb) mint egy vadonatúj ruhadarab. Érdemes figyelni az Insta-fiókjukat, így nem maradunk le a legújabb szerzeményekről. Mi most len és selyem darabokat kerestünk, amelyek tökéletesen kényelmesek és a bőrünk is hálás lesz érte, ráadásul egy Skype-meetingen is megállják a helyüket. Ez a Kenzo-darab nagyon jól mutat majd a nyári szettjeid részeként is.
 


KENZO linen shirt

Printa

A Printa az első környezettudatos márkák között van Magyarországon. Limitált szériás, egyedi tervezésű darabokat dobnak piacra. A mi kedvencünk egy újrahasznosított pamutból készült kötött nadrág, ami rendkívül stílusos és szinte érezzük, ahogy körülölel minket a puha anyag. Amennyiben egy teljes szettre vágysz, csekkold a hozzá illő magasnyakú kötött felsőt is. Most ráadásul -30% kedvezménnyel vásárolhatsz!
 


Kötött nadrág

HeyJulie Shop

A kellemes hangú és kedves blogerről és podcast szereplőről már írtunk egy előző cikkünkben, de mindenképpen meg akartuk őt ebben a cikkben is említeni, hiszen egy szuper ötlettel állt elő. Egy csodaszép, kényelmes énidő ruhát dobott piacra, amely iránt hatalmas volt az érdeklődés. A gondolatot a Sleepless in Seattle c. filmben, Meg Ryan által viselt melegítő szett indította el.
 


Fekete énidő ruha

+1 kiegészítő:

Durca

A 90-es éveket idéző scrunchie hajgumik ihlették a találó nevű zero waste Durca brandet is. Ilyenkor, amikor szinte minden percünk otthon töltjük, egy hajgumi legalább olyan fontos mint egy kényelmes szett. Lili és Paula hajgumijait, amelyek egyébként anyagmaradékokból készülnek, nem nehéz észrevenni, így a reggeli hagumi-vadászat is elmarad majd. A brand többféle hajgumival szolgál, melyek a már említett Wednesdaystore-ban és a Repertory-ban is elérhetők.
 


Scrunchie