Az ünnepi időszakban különösen nagy jelentősége van az illatoknak, amelyek körbe vesznek minket. A sütemények és a karácsonyi vacsora szívet melengető illatáradatán túl, a fenyőfa frissességén át, minden a különleges hangulat megalapozásáról gondoskodik. Parfümöt ajándékozni mindig siker, most pedig megmutatjuk, hogy melyik az a top 10 illat, amikkel semmiképpen sem lőhetünk mellé.

Guerlain Idylle eau de parfum

 

A Guerlain Idylle egy virágos illat, mely inspirál, hogy maximálisan átéljük az élet örömeit. A parfüm alapját pacsuli és pézsma alkotja, ami köré csokorba rendeződnek a rózsa, gyöngyvirág, jázmin esszenciái, kiegészítve olyan zamatos gyümölcsökkel, mint a málna vagy a licsi. A Guerlain márka fényes múltra tekint vissza, császárnéknek és az arisztokrácia krémjének gyártott kezdetben megrendelésre. Ma már ez a különleges luxus mindenki számára elérhető, egy cseppjétől mi is átélhetjük az elmúlt idők fényűzését.
 

Armani Sí Le Parfum

 


Az Armani eleganciája időtlen és mégis képes az aktuális trendekkel párosulni. A divatház stílusa semmi mással nem téveszthető össze, a fesztelenséget egy cseppnyi szélsőségességgel képes társítani. Armani ruhái és kozmetikumai is a siker és időtállóság szinonimái.  A női Armani Si, valamint férfi változata, az Armani Acqua di Gio,  kitörölhetetlenül beírták magukat a történelembe, és még mindig a népszerűségi listák vezető helyein szerepelnek. A női illat szívét tömjén, jázmin és illatvirág alkotja.

Hugo Boss Boss Ma Vie

 

A Hugo Boss alapfilozófiája, hogy nagy figyelmet fordít ügyfelei elvárásaira és elképzeléseire, ez az alapelv érvényesül a kozmetikai termékek előállítása során is. Fokozott hangsúlyt helyez a legjobb minőségű alapanyagok összeválogatására. Modern kaktuszvirág, jázminnal kísért romantikus rózsa és végül melengető fás jegyek jellemzik. A rózsaszín üvegcsébe zárt csodálatos Boss Hugo Boss Ma Vie 2014-ben jelent meg a piacon és a nők a világ minden táján azonnal szívükbe zárták. Ismerd meg ezt a finom és törékeny eszenciáit!

Lancome La Vie Est Belle

 

A női parfümök egyik legkülönlegesebbje a Lancome La Vie Est Belle. Összesen három évig tartott a megkomponálása, három elismert francia parfümőr közreműködésével, és mintegy 5000 illatváltozat vezetett a megszületéséhez. A zamatos ribizli illata találkozik a jázmin és írisz virágeszenciákkal, végül a praliné kellemes édességével. Ez a különleges és gondosan elkészített illat kompozíció a világon számos nő szívét ejtette már rabul. Pontosan azt adja, amit ígér: az élet szépségét rejti magában az esztétikusan megtervezett üvegcse, mely csak arra vár, hogy kiszabadítsák.
 

Chanel Chance eau de toilette

 


Egy nő sem utasítana vissza egy Chanel parfümöt, ez a választás pedig különösen tökéletes. A Chance jelentése franciául “szerencse”, ennek az egyedülálló illata lenghet minket körbe. Az extrém frissesség hulláma találkozik a virágos szívvel és egy enyhén fűszeres, pikáns végkifejletté olvad össze. Az illat 2003-as megalkotása óta töretlen népszerűségnek örvend, lehetetlen vele mellélőni.
 

Lancôme Tresor In Love

 

A Tresor In Love különleges, rendkívül nőies illat, olyan kifinomult hölgyeknek, akik imádják a szerelmet és az élet modern oldalát is. Engedd, hogy téged is magával ragadjon a körte és a barack zamata, a rózsa, ibolya és jázmin nőiessége. Vigyázni kell ezzel a lehengerlő parfümmel, hiszen ajándék helyett könnyen a saját polcunkon landolhat.

Giorgio Armani Acqua di Gioia

 

Ajándékozd karácsonyra a tengerparti nyaralások emlékét! Az Armani Acqua di Gioia olyan, mintha friss tengeri levegőt szívnánk magunkba. A frissítő mentát és a citrusokat fokozatosan egy kissé pikánsan borsos  virágillat váltja. Mindez egy vízcseppforma ihlette elragadó üvegcsébe zárva. Hiszen a nyár frissességének felidézése nem tiltott az ünnepi időszakban sem.
 

Chloé Chloé

 

A Chloé Chloé varázslatos virágos-púderes illata 2008-ban jelent meg és pillanatok alatt az egyik legnépszerűbb női illat lett. Bájos masnival díszített üvegcséje önmagában elragadó, benne viszont fantasztikus virágok - a rózsa, frézia, gyöngyvirág és a magnólia - kombinációja rejtőzik. Ellenállhatatlanul elegáns összeállítás! A tökéletes divatimádó női stílusérzék, valamint a játékosság és a találékonyság kifejezője.

Calvin Klein Euphoria

 


A népszerű parfümök sora nem lenne teljes a Calvin Klein Euphoria nélkül, mely méltán őrzi helyét a sikerességi ranglistákon. Mi sem bizonyíthatná ezt jobban mint az, hogy 2005. évi megjelenésekor elnyerte a legjobb női parfümnek járó Fifi díjat. Próbáld ki te is ezt az érzéki, friss, orientális illatot, mely a gránátalma és a datolyaszív felejthetetlen játékával varázsol el. Az egzotikus gyümölcsök, a különleges fekete orchidea és a lótuszvirág teljes eufóriába ragadnak.
 

Bvlgari Omnia Crystalline

 

A Bvlgari Omnia Crystalline nemcsak illatával, de egyedi, luxusékszerek ihlette palackjával is kitűnik a sorból. A lótuszvirág és a balsafa lágy tónusaival remekül harmonizál a bambusz és a nashi körte aromája: együtt a végtelen szépség és titokzatosság illatát alkotják. Nem csoda, hogy ez a parfüm már régóta  töretlen népszerűségnek örvend. Ezt a parfümöt a tökéletes kristály ihlette, hiszen sokoldalú, kemény, mégis az eleganciát és az érzékiséget tükrözi.