A legjobb szempillaspirál megtalálásához vezető út igencsak rögös, hiszen a boltok polcain több száz különböző termék várja, hogy hazavigyük. Persze mindenki számára más szempillaspirál jelenti a tökéleteset, hiszen vannak, akik a vízálló szempillaspirált preferálják, sokan a dúsító szempillaspirálban találták meg a nagy Ő-t, vannak viszont, akik a hosszabbító szempillaspirálokért vannak oda. Ez nagyban függ attól, hogy mivel áldott meg minket a természet.
 

Vízálló, rostszálas vagy dúsító szempillaspirált válasszunk?

Valakinek bár hosszú a szempillája, mégsem tartja meg az ívét, vagy csak simán nagyon gyakran könnyezik szeme – ilyen esetekben automatikusan vízálló verziók után érdemes nyitni, mivel ezek sokkal jobban tartják a formát. Ha a természetes hatás a cél, akkor elég lesz egy kis dúsító szempillaspirál, ha pedig hosszú pillákat szeretnénk, akkor érdemes a rostszálas fajták gondolatával is eljátszani. Ezek nemcsak festékkel fedik be a pillákat, hanem rostokkal segítik a hosszabbítást.
 

Vajon jó alternatíva a 3D műszempilla?

A sok kudarcot megelégelve nagyon sok hölgy próbál ki olyan alternatívákat, mint például a 3D műszempilla, soros műszempilla vagy a különféle szempilla növesztők, amelyek ugyan csodát ígérnek, de valódi hatásuk vitatható. A műszempilla felhelyezéséhez nagy precizitás szükséges, így mielőtt igénybe vennénk valaki szolgáltatását, győződjünk meg róla, hogy valóban profival van dolgunk, máskülönben a kár nagyobb lehet, mint a haszon. Ma már kaphatók műszempilla hatású szempillaspirálok is, amelyeket szintén nagyon sokan kedvelnek.

A következő lista azoknak készült, akik éppen egy új kedvenc után kutatnak, de még nem találták meg az ideálisat. A termékek közt nincs sorrend, de, ami a lényeg, hogy mindegyik elérhető a drogériákban és parfümériákban. Jó böngészést!
 
Styledit tipp: Egy szempillaspirál akkor is besűrűsödhet és beszáradhat, ha még nem járt le a szavatossága, ami egyébként minden terméken fel van tüntetve. Ilyenkor vagy vásároljunk újat, de, ha még határidőn belül vagyunk, akkor használj 2-3 csepp sminklemosót vagy patikában kapható műkönnyet, csepegtesd a tubusba, keverd át a kefével és már használhatod is.

Nagyon fontos, hogy semmilyen körülmények közt se osszuk meg a spirálunkat másokkal, hiszen nagy a fertőzés esélye.

Maybelline Volum’ Express The Colossal

 

Bármennyire hihetetlen is, idén kereken 10 éves ez az ikonikus spirál, ami még mindig hódít. Mivel anno édesanyám is ezt használta, így az én készletemben is alapdarabként van jelen ez a dúsító kis csoda. A spirál keféje elég nagy méretű, sörtés.

Essence Lash Princess

 

(1250 Ft-tól)
 

Az Essence az egyik legpénztárcabarátabb és legkedveltebb drogériás márka. Természetesen nem minden termékük kiváló, de ez a szempillaspirál igencsak közelít a drágább változatokhoz. Speciális, hajlított, sörtés keféjének köszönhetően minden pillát elér, akár az alsó pillákra is ideális.

L’Oréal Paris Volume Million Lashes

 

Szintén egy olyan termék, ami már évek óta töretlenül hódít. Az első megjelenés óta több változata is napvilágot látott, de számomra mindig is ez a klasszikus marad majd a no.1. Egyszerre választja szét, íveli és dúsít. Egész nap tartós, nem pereg és pattog le, ráadásul az üvegcse speciális kialakításának köszönhetően nem visz fel sok terméket egyszerre. Mivel a szilikonos kefe elég nagy méretű, nem igazán alkalmas az alsó pillákra.

Bourjois Twist Up The Volume


(3700 Ft)
 

Bár nem újdonság, én mégis csak most fedeztem fel, és egyszerűen imádom. A szilikonos kefe nagyon különleges, hiszen kétféleképp használható: első lépésben szétválasztja és hosszabbítja a pillákat, majd miután eltekertük, akkor a sűrűbb kefe dúsít. Nagyon egyszerű dolgozni mindkét verzióval.

Lovely Curling Pump Up

 

(950 Ft)
 

A legolcsóbb termék a listán, és talán az egyik legkedveltebb is. A Krémmánián csak úgy áradoznak róla a felhasználók, így nekem is ki kellett próbálnom. A hajlított, szilikonos kefe rögtön meggyőzött, nagyon könnyű vele dolgozni. Tényleg fantasztikusan göndöríti és megemeli a pillákat. Érdemes kipróbálni, főleg ennyi pénzért.

Essence Volume Stylist 18h Lash Extension

 

(1190 Ft)
 

Mégegy Essence szempillaspirál, ami teljesen magával ragadott. Ez a kis csoda nemcsak a keféjével, hanem a benne található kis sörtékkel együtt extrém hosszú és dús pillákat kölcsönöz. Nagyon hosszantartó, nem pereg le. A hosszú, sörtés kefével még a teljesen kezdők is könnyen tudnak dolgozni.

Astor Big & Beautiful False Lash Look

Ez az Astor szempillaspirál a hatalmas, sörtés keféjének hála igazi vadító pillákat varázsol. A műszempilla hatású szempillaspirálok közt ez a legnépszerűbb, hiszen anélkül dúsít és hosszabbít, hogy a pillák összeragadnának. 25% hidratáló összetevővel, tápláló B5 Provitaminnal, kollagénnel és Nutri-keratinnal van dúsítva, így még jót is tesz a szempilláknak.

Catrice Glam & Doll False Lashes

 

(1329 Ft)
 

Ismét egy műszempilla hatású szempillaspirál, bár ez a termék a kefének köszönhetően inkább a göndörítésre koncentrál. Az apró sörtés, szilikonos kefe hajlított, így könnyű vele dolgozni. Az ultra fekete textúra minden pillát csomómentesen fed be, így a végeredmény igazán csábító lesz.

Max Factor Masterpiece Max

 

(3999 Ft)
 

Nagyon ívelt, extra fekete pillákat varázsol ez a szempillaspirál. A Krémmánia kommentelői leginkább azért szeretik, mert nem kenődik, nem potyog és gyönyörűen szétválasztja a pillákat. A hosszú kefével a felső és alsó pillákat is könnyen ki lehet festeni.

Styledit User kedvenc: Maybelline Lash Sensational

  A Styledit legnépszerűbb szempillaspiráljával zárnám a sort, ami nemcsak nálunk, hanem a Krémmánián is hatalmas sikernek örvend. Könnyed, folyékony és extra fekete formulája, na meg a puha sörték miatt szeretik a leginkább. A keféje elég nagy méretű, szilikon. Gyönyörű, természetes pillákat varázsol.

2019-es legjobb újdonságok

 


Ha a szépségipar legújabb próbálkozásai közül akartok válogatni, akkor érdemes csekkolni például a Bourjois Volume Glamour Big Lashes dúsító terméket, amelynek rendkívül érdekes, rövid sörtéjű a keféje. Szintén dúsító a 183 Days by Trend It Up Ready to Lash, amely nemcsak feketében, hanem levendula árnyalatban is elérhető, de, ha a a hosszabbítás a cél, a Lovely Eye Catching spirálja a neked való. Amennyiben a műszempilla hatású szempillaspirálokat preferálod, az újdonságok közül nagy népszerűségnek örvend a L’Oréal Paris Bambi Eye False Lash spirál, amely csábítóan hosszú és dús pillákat varázsol.

2020-as legjobb újdonságok

 

A 2020-as évben is rengeteg gyönyörű és szuper teljesítményű szempillaspirállal árasztottak el minket a gyártók. Nagy kedvenc a Maybelline Falsies Lash Lift, amely homokóra alakú keféjének köszönhetően egyszerre dúsít és hosszabbít. A hazánkban is egyre ismertebb és kedveltebb Milani is piacra dobott egy új terméket. A The Waterproof One Mascara nemcsak vízálló, hanem a benne található mikroszálaknak köszönhetően pilláid hosszabbnak tűnnek majd. Természetesen sokunk kedven drogériás márkája, az Essence sem marad ki a sorból. A What The Fake! szempillaspirál szintén tartalmaz mikroszálakat, amelyek egymásba kapaszkodva dúsítják és hosszbbítják a pillákat. A MaxFactor a változatosság kedvéért egy primert dobott a piacra. A Primer False Lash Effect Max Out Blue egy kékszínű primer, melynek feladata, hogy előkészítse a pillákat a spirálra, és, hogy hosszú és dús pillákat biztosítson.