Fiatalkorunkban konkrét, 3D-s terveink vannak, bezzeg, mikor a választás előtt állunk, egy tíztagú bizottságot hívunk, hogy segítsenek kiválasztani az esküvői ruhánkat. A menyasszonyi ruha igencsak nagy részét teszi ki a tervezett költségvetésnek, kiválasztása pedig egy igazi utazás lesz. Ebben a cikkben bemutatjuk Nektek a 2020-as esküvői trendeket, és reméljük, megkönnyítjük a választást.
 
Míg az elmúlt éveket a királyi esküvők klasszicizmusa jellemezte, addig a következő szezonok különböző értelmezésekről szólnak. Készüljünk fel a terjedelmesebb szabásokra, pasztell színekre, valamint a múltbéli idők jellemzőire. A kiszámíthatóság félre állt, a kifutók játszani szeretnének.

A mennyiség a második

 


Legyen szó bolyhos, fodros felsőkről, szoknyákról egy biztos: a bőséges anyag visszajött. A glamour megjelenés ügyesen ötvözi a hatvanas és nyolcvanas éveket. A légies anyagok és protípusok is elérhetők, amelyekben garantáltan élvezni fogod az egész estés táncot. Mielőtt elkönyvelnéd, hogy ezt a sziluettet választod, győződj meg róla, hogy együttműködik a testalkatoddal.

-12%
IVY & OAK
50 990 Ft 44 990 Ft
IVY & OAK
85 990 Ft
IVY & OAK
70 990 Ft
IVY & OAK
82 990 Ft
IVY & OAK
68 990 Ft
-10%
IVY & OAK
IVY & OAK Ruha gyapjúfehér
Sajnos elúszott

Aranyrózsaszín tüll

 


Kedvenc opciónk egy olyan menyasszonynak, aki nem érzi jól magát elefántcsont színben vagy hófehérben. Ezt a nude árnyalatot bátran kombinálhatjuk flitterekkel, melyek segítségével egy teljesen új, romantikus lookot tudunk varázsolni.

Virágminta

 


Emlékeztek arra a szomszédra, aki mindig mondta, hogy az esküvői ruhának fehér, minta nélkülinek kell lennie? Gyorsan felejtsd el ezt a kijelentést, hiszen a floral print itt is megállja a helyét. És ez alatt bizony nem a basic mintákat értjük. A nagyobb virágok több kifutón is megjelentek már, ráadásul volt pár olyan bemutató is, ahol 3D-s verziót vonultattak fel.

IVY & OAK
82 990 Ft
BODYFLIRT boutique
16 999 Ft
-21%
IVY & OAK
IVY & OAK Koktélruhák fehér
Sajnos elúszott
-54%
BODYFLIRT
Bonprix Maxi ruha hímzéssel
Sajnos elúszott
BODYFLIRT boutique
15 999 Ft

A  70-es évek stílusa

 


Szombat esti láz a táncparketten? Ezek a darabok a tervezők egyértelmű álláspontjáról árulkodnak. Aki a hétköznapokon is a vagányabb megjelenésnek hódol, annak lesz miből választania. Amennyiben szeretnéd megtartani a tradicionális vonalat, válaszd innen az átöltöző ruhát.

Tollakkal borítva

 


Az, ami az elmúlt években színpadinak tűnhetett, ma már az esküvői ruhák természetes része. Kezdjük egy-pár toll hozzáadásával, a bevállalósak viszont bátran borítsák az egész ruhát tollba.

IVY & OAK
43 990 Ft
-17%
IVY & OAK
73 990 Ft 61 990 Ft
-17%
IVY & OAK
42 990 Ft 35 990 Ft
Twinset
55 190 Ft
MICHALSKY FOR ABOUT YOU
MICHALSKY FOR ABOUT YOU Estélyi...
Sajnos elúszott

Egy gombóc pisztáciát, kérem

 


Most már tudod, mire gondoltunk, amikor a cikk elején a kiszámíthatóságot említettük? A kifutókat ellepték a pisztácia színű ruhák. Előtérben van az orgona, babakék, és most besorakozott közéjük a pisztácia is. Elfogadod a kihívást?

Ujjatlan ruha

 


A klasszikus V vagy egyoldalas kivágású ruhák a háttérbe kerültek, és előtérbe kerültek a nyak körüli kivágású halter neck dress-ek, amelyek mindkét vállat megmutatják. Véleményünk szerint ezért Meghan Markle a felelős, hiszen a második esküvői ruhája ilyen szabású volt.

ABOUT YOU
ABOUT YOU Estélyi ruhák...
Sajnos elúszott
-15%
Y.A.S
Y.A.S Estélyi ruhák 'YASWONDER...
Sajnos elúszott
-60%
Na-kd
NA-KD Ruha fehér
Sajnos elúszott
Betty London
17 142 Ft
-14%
Samsoe & Samsoe
Samsoe Samsoe Estélyi ruhák...
Sajnos elúszott
SWING
SWING Estélyi ruhák ...
Sajnos elúszott
Betty London
23 260 Ft

Szuperhősnő

 


Bár az esküvői köpenyek nem számítanak újdonságnak, mégis sokan elfeledkeznek róla. Ezek a légies részek nemcsak jól mutatnak, de praktikusak azon menyasszonyoknak, akik szívesen eltakarnák valamely testrészüket, hogy magabiztosabban vonuljanak az oltárhoz. Amennyiben ujjatlan ruhára esett a választásod, de a templomban el kell takarni a vállad, akkor egyszerűen nem létezik jobb fashion megoldás.

Konzervativizmus a divatban

 


A tiszta vonalvezetés egy kis csavarral a királyi esküvőkön győztes lépésnek számított. Asszimetria, midi hossz, szatén ujjak és csupasz hát a twist sziluett új főszereplői. Minket meggyőzött. Te hogy vagy vele?

BODYFLIRT boutique
7 999 Ft
BODYFLIRT boutique
10 999 Ft
BODYFLIRT boutique
10 999 Ft
BODYFLIRT boutique
16 999 Ft
Chi Chi London
Chi Chi London Estélyi ruhák...
Sajnos elúszott
-55%
Unique
Unique Estélyi ruhák fehér
Sajnos elúszott

Forrás: