Az esküvői tervek megvalósítása akár egész éves projektté is válhat. Persze minden akkor „tökéletes”, ha a Pinterestről van, a probléma viszont ott kezdődik, hogy a büdzsébe bizony bele kell férni. E cikk lényege, hogy egy kicsit csökkentsük a stresszt, és megmutassuk, hogy például a menyasszonyi ruhánkra se kell vagyonokat költeni ahhoz, hogy megtaláljuk a tökéleteset.

Trendyol

 

 
Első kedvencünk egy előző cikk főszereplője, a török Trendyol márka, ami alacsony áron kínál trendibbnél trendibb darabokat. Ez a sellő szabású darab tökéletes egy polgári esküvőre vagy akár fotózásra, viszont a szűkített szabás nem biztos, hogy a táncparketten is ideális. A 95%-ban poliésztert tartalmazó darab megteszi a hatását, és nem csak a nyári hónapokban. A ruha szép, viszont ebben az esetben ez nem jár kéz a kézben a kényelemmel.
 

 
A második ruhánál a szabással nem igazán voltunk kibékülve: az alsó része túl szűk volt, míg a felső része nem illeszkedett szerkesztőnk alakjához. Egy másik kellemetlen tényező volt a szúrós csipke, ami igazi horrorrá varázsolhatja a nagy napot. Bár a csipke gyakori választás esküvőkön, oda kell figyelni, hogy kényelmes változatot válasszunk.
 

 
A kategória győztese a Trendyol márka harmadik darabja, ami minden paraméternek megfelel: hibátlanul illeszkedik szerkesztőnk alakjához, nem átlátszó az anyag, minimalistáknak is tökéletes, dícséretet érdemel a varrás és a tüll-részes megoldás is, amit könnyen lehet variálni. A felsőszoknya alatt található alsószoknya is, így még biztonságosabb a viselése. Továbbá az ár-érték arány mellett se menjünk el szó nélkül, ami igazán kiemelkedő.

További budget friendly opciók:

Missguided

 


Ez a fiatal feltörekvő angol márka rengeteg fashionista szívét elrabolta már. Az új kollekciókban mindig őrületesen gyorsan reagál az aktuális trendekre. A Missguided a közösségi hálókon és az utcákon is inspirálódik. A kínálatban klasszikus, asszimetrikus és merész darabokat is találhatunk.

Vero Moda

 

Íme egy tökéletes darab, amely mind stílusban, mind ár-érték arányban megállja a helyét. Egy egyszerű, könnyen kombinálható darabot keresel, ami a polgári esküvődön és a későbbiekben a kapszulagardróbodban is megállja a helyét? Íme, megtaláltad az ideális Vero Moda ruhát.

Dorothy Perkins

 

Nőies szabás és több, mint százéves hagyomány a brit piacon. Bár a brand leginkább a 25-35 éves korosztályhoz szól, illetve azokhoz, akik szeretik a kissé tradicionálisabb és komolyabb darabokat, amelyek a minimalisták tetszését is elnyerik.
-13%
Betty London
Hosszú ruhák Betty London...
Sajnos elúszott
WAL G.
WAL G. Estélyi ruhák 'WG 8503'...
Sajnos elúszott
-48%
bonprix
Maxi ruha csipkével
Sajnos elúszott
-13%
Betty London
Hosszú ruhák Betty London...
Sajnos elúszott
-20%
Vila
VILA Estélyi ruhák fehér
Sajnos elúszott
SWING
SWING Estélyi ruhák fehér /...
Sajnos elúszott
SWING
SWING Estélyi ruhák krém
Sajnos elúszott
IVY & OAK
IVY & OAK Koktélruhák fehér
Sajnos elúszott