Azt vettük észre, hogy az esküvői szezon közeledte megosztja a nőket: vannak, akik alig várják a rokonok/ismerősök/barátok/ ünnepi szertartását, és vannak, akik ki nem állhatják ezeket az alkalmakat, és már a gyomruk összeszorul, ha a nagy napra felveendő ruhákra gondolnak.
 
Amennyiben legszívesebben az első kategóriába tartoznál, de egyszerűen nem tudsz nem a másodikba tartozni, itt a helyed. Mutatunk 6 outfitet, ami garantáltan segít majd felülemelkedni esküvőiruha-fóbiádon. Ezek a szettek láttán a legkritikusabb volt-osztálytársnak is leesik majd az álla, de a legkonzervatívabb nagynéninek sem lesz alapja megszólni Téged. Induljon a nagy esküvői-vendég-ruha-börze!

Két színben

 
 
De a világért sem kétszínűen! Az esküvők tele vannak remek párosítási lehetőségekkel: torta virágokkal, bor a töménnyel, erős színek egymással. Ne félj a markáns vonalaktól, élénk színektől és monokróm összhatástól se! Ilyenkor nagyon jó barátaid közé tartoznak.

Kis csinos


 
Valljuk be, nincs sok esélye az embernek, hogy nagy közönség előtt bemutassa kedvenc csipkéit - a ruháján, persze, fehérneműt nem villantunk. De a kislányos hatású, csini ruhák jöhetnek, a tavasz végi, nyári lagzikon nem kell erős, független nőnek öltözni, nyugodtan ünnepelheted a szerelmet a legcukibb összeállításodban is.

Takarékosan

 
 
Ha véges időn belül több eseményre vagy hivatalos, ne is fájjon a fejed azon, hogy külön - külön ruhákat kell vásárolnod! Egy jól eltalált szoknya két felsővel két teljesen külön szettnek számít, és fordítva is. Pár feltűnő kiegészítővel pedig biztosra mehetsz: kinek tűnne fel, hogy a múltkor is az a szoknya volt rajtad, ha mindenkit elkápráztatsz egy szupermenő táskával vagy magyar tervező ékszerével?

Ki hordja a nadrágot?

 
 
Amúgy is, ki mondta, hogy az esküvőre mindenképpen ruciban kell menni? Legyél a vagány lány overallban, aki nem riad vissza attól sem, ha tényleg mozogni kell a táncparketten! Amikor felpattansz a bárpultra, biztosan örül majd neki, hogy nem lát be az egész násznép a szoknyád alá!

Minták minden mennyiségben

 
 
Használd ki, hogy még, vagy már nem minden szem rád szegeződik ezen a napon, és felejtsd el az unalmas szetteket! Jöhetnek a virágok, a csíkok vagy kockák - a szezon kedvencei - minden mennyiségben. Így esélytelen, hogy észrevétlen maradj.

És ha a profiknak hiszel csak

 
 
Akkor kövesd a Vogue szerkesztők stílusát, és ruházz be egy átkötős vagy blézer-ruhára. Mindenkinek jól állnak, nem mennek ki a divatból, kellően lengék de megfelelően visszafogottak, tökéletesen elegánsak de közel sem unalmasak - bombabiztos választás.

Lemoniade
20 790 Ft
Goddiva
12 790 Ft
Dursi
20 190 Ft
-31%
EMO
27 190 Ft 18 990 Ft
EMO
30 390 Ft
IVY & OAK
98 990 Ft
Moe
12 790 Ft
Dursi
18 190 Ft
Moe
12 790 Ft
-31%
EMO
31 990 Ft 22 390 Ft
-31%
Mosquito
19 190 Ft 13 390 Ft
-30%
EMO
28 790 Ft 20 190 Ft

 
Ti várjátok már az esküvő szezont? Melyik stílusra esküdtök, van kedvenc szettetek? Írjátok meg nekünk Facebokkon kommentben!