Visszavonhatatlanul itt az ősz, ezzel egyidőben vége a szandálok, papucsok időszakának. Szóval egy kicsit újra kell gondoljuk az időjárásnak megfelelően, hogy mit hordjunk az irodában. De ha igazán trendik akarunk lenni, akkor jó ha figyelembe vesszük az aktuális cipődivatot is és beemeljük az újdonságokat a hétköznapi megjelenésünkbe. Új színekkel, formákkal, anyagokkal érkezett meg az ősz, és most megmutatjuk ezekből mire érdemes fókuszálni.

Ha a lapos cipőt kedveled

lapos irodai cipők

Sokan vagyunk úgy, hogy egy hosszú irodában töltött napon inkább a kényelmet és a praktikumot helyezzük előtérbe, így inkább a lapos cipők közül válogatunk. Ha ez így van nálad is, akkor érdemes egy kényelmes mokaszinba beruháznod. Ez a cipő jól illik a nadrág-pulcsi, nadrág-blúz-blézer kombinációkhoz. Ha egy színes, vagy lakk, esetleg mintás darabot választasz, akkor máris feldobtad vele a szettedet.

Ha bírod a magassarkút

combcsizmák trend ősz


Egyre több ismerősömtől hallom, hogy egyszerűen nem bírja a lapos cipőket, nem tud bennük járni. Nekik kifejezetten előnyös és praktikus lehet az újra divatba jött combcsizma. Ennél a darabnál nagyon fontos, hogy mivel vesszük fel. Egy visszafogott, egyenes szabású, laza ruhával, vagy egy elegáns szoknya-garbó kombinációval abszolút alkalmas az irodai viseletre, hiszen nem lesz sem túlzó, sem kihívó.

Ha kényelmes, de nőies cipőre vágysz

trendi bokacsizmák

Ha a lapos cipő nem a te stílusod, viszont egy magassarkúban meg nem bírnád ki az egész napot, akkor neked találták ki a bokacsizmákat. Ezek leggyakrabban közepes (5-7 cm-es) sarokmagasságban készülnek, vagyis igen széles választékból lehet válogatni. Nagy előnyük, hogy kényelmesek, ugyanakkor nőiesek. Nadrághoz és szoknyához is kiválóan illik. Ebben a szezonban különleges díszítésekkel, fűzőkkel és élénk színekben is elérhetők.

És most nézzünk néhány izgalmasabb darabot!

Metálfény

metálfényű cipők ősz 2017

Ha szeretnéd az irodai szettedet megspékelni egy kis izgalommal, akkor a csillogó, metálfényű cipőket neked ajánljuk. Szerencsére minden nagyobb márkánál bőven találunk szuper darabokat, legyen szó bármilyen fazonról, úgy mint mokaszin, bokacsizma vagy klasszikus magassarkú. Egy masculin szettet lágyít a csillogó felület, viszont egy romantikus ruhát játékossá tud tenni. Érdemes kísérletezni vele!

Bársony

bársony cipők trend 2017


A szezon abszolút új vonulata a bársonyból készült cipő. Itt is találunk rengeteg félét, legyen szó csizmáról vagy magassarkúról. Hihetetlenül nőies, úgyhogy mindenképp próbáljuk ki egy jó farmerral, vagy egy virágos ruhával.

Virágok

virágos cipők trend ősz 2017

A virágok gyakorlatilag a 2017-es szezon legnagyobb favoritjai. Ahogy korábban már írtunk róla, az őszi szezonban is jelen van, csak jellemzően sötét alapon vannak a virágok. Nagyon játékos, nagyon csajos és abszolút izgalmas kiegészítője egy klasszikus szoknya-blúz, nadrág-blúz kombinációnak.

Amint látjátok, ez a szezon is bővelkedik kreatív darabokban,  egy-egy különlegességre pedig érdemes beruházni és kipróbálni irodai környezetben is. Arra viszont mindig ügyeljetek, hogy mivel kombináljátok!
 
Az itt bemutatott cipők mindegyike megtalálható az adott márka webshopjában! :)

Ha érdekel, hogyan dobhatod fel az irodai outfited pár izgalmas kulcsdarabbal, olvass tovább az inspiration4y.com blogon.