Nem kell milliomosnak lenni és szezononként kisebb vagyont elkölteni ahhoz, hogy, igényes, elegáns legyen a külsőnk, aminek láttán Kim Kardashian is megnyalná mind a 10, hegyes műkörömmel ellátott ujját. Pontokba szedtük, mikre érdemes odafigyelni ha mindig úgy szeretnénk kinézni, mint akiket skatulyából húztak ki.

Visszafogott színek

 
                 
A minimalista színhasználat a kezünkre játszik ha luxusról beszélünk. A nude különböző árnyalatai, a fekete, szürke, fehér, és bézs színek mind visszafogottságot sugallnak, miközben elegánssá varázsolják a külsőt. Ezeket a színeket kombinálhatjuk egymással, de magukban vagy egy szín különböző árnyalatait alkalmazva is tökéletesen mutatnak.

Missguided
Missguided - Szoknya
Sajnos elúszott
-17%
Simple
Simple - Ruha
Sajnos elúszott
-17%
Naf Naf
Rövid ruhák Naf Naf LYKABRI
Sajnos elúszott
Vila
Disa Pulóver Vila
Sajnos elúszott
Vero Moda
Zoe Joya Kardigán Vero Moda
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Pulóver Nudo
Sajnos elúszott
Only
Kabátok Only MANNA
Sajnos elúszott
Betty London
Overálok Betty London HOPPINE
Sajnos elúszott

Egyszerű ékszerek

 

Ahogy a színek tekintetében, a kulcs itt is a mértéktartásban rejlik. Egyszerű, de jó minőségű darabokat válasszunk, amiknél nem a figyelem felkeltése a lényeg, csak szolidan hozzájárulnak a külsőnk egészéhez. Nem kell a legszimplább designokra szorítkoznunk, léteznek egyedi, tervezői darabok, amik nem a hivalkodás jegyében készültek.

bpc bonprix collection
Hosszú nyaklánc+fülbevaló...
Sajnos elúszott
MEDICINE
Medicine - Nyaklánc Less Is More
Sajnos elúszott
-51%
Mango
Mango - Füllbevaló Francis
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Füllbevaló Janet
Sajnos elúszott
-29%
Mango
Mango - gyűrű Venecia (5 darab)
Sajnos elúszott
Calvin Klein
Karkötő Calvin Klein
Sajnos elúszott
DKNY
Dkny - Óra NY2632
Sajnos elúszott
DKNY
Dkny - Óra
Sajnos elúszott

Minőség


Ugyanabban az árkategóriában találhatunk silány anyagból, nem szépen kivitelezett termékeket, míg ezeknél jóval jobb minőséget is, rajtunk múlik, mekkora figyelmet fordítunk a részletekre a vásárlás során. Az anyag minősége kulcsfontosságú a termék leendő életkorát és a viselés közbeni érzetét tekintve. Túl hamar kinyúló felső vagy nadrág, anyagok, amik nem hagyják levegőhöz jutni a bőrünket..nem jó vételek. A fényes, műszálas anyagok, amikről üvölt, hogy gagyi minőség- szintén ne válasszuk. Általában érdemes természetes, vagy azzal kevert fonalból készült termékek mellett dönteni. A kivitelezés, hogy milyenek az eldolgozások, kilóg-e a cérna, egyenesen-e a varrás, a szabása engedi-e a ruhadarabot a testünkkel együtt mozogni, mind nagyon fontos részletek. Célszerű ezeket még vásárlás előtt szemrevételezni, mert egy rossz minőségű darab, úgy ahogy egy jó is, magáért beszél.
 

Ápoltság

 

Vannak stílusirányzatok, amikben egyenesen jól mutat a lenőtt haj, lepattogott körömlakk, szakadt harisnya, de ezek nem ennek a cikknek a témái.
Az egészséges körmöknél, ápolt testnél és arcbőrnél, puha ajkaknál kezdődik minden. Erre jöhet egy réteg smink formájában, ami nem takar, csak kiemel. A kép ami a szemünk előtt lebeg, Donatella Versace helyett legyen Carolina Herrera. Részletes alapozás, arcpír, enyhe szemsmink, egy kis szín a szánkra és persze nude (ha még divatosabbak szeretnénk lenni, válasszunk matt verziót) körmök.

La Roche-Posay
3 620 Ft
OPI
OPI Iceland körömlakk...
Sajnos elúszott
Max Factor
2 360 Ft
Estee Lauder
6 050 Ft
Lancome
Lancôme Eye Make-Up Ombre...
Sajnos elúszott

Alapdarabok

 

Vannak olyan ruhadarabok és kiegészítők, amiket a mindennapokban sokat hordunk, a megfelelő fazont kiválasztva minden alkaton jól mutatnak, így egy ezekből egy jó minőségű, és hozzánk illő darabra való beruházás hosszú távon megtérül és nagyban hozzájárul a “effortless” luxus külsőnkhöz.

Egy farmer, ami 5 használat után nem nyúlik ki annyira, hogy csak közvetlenül mosás után húzzuk fel szívesen, tökéletes társ a mindennapokban akármilyen hangulatú lookhoz is van kedvünk reggel.  Egy bőrdzseki, ami azon kívül, hogy nagyon menő és sosem megy ki a divatból, könnyedén rétegezhető. Egy trench coat, ami a praktikussága mellett elegáns és stílusos, de egy lazább szetthez is bevethető. Téli időszakra egy bélelt szövetkabát egyrészt menekvést nyújt a zimankó ellen, másrészt időtálló, letisztult külsőt kölcsönöz. Egy személyes preferenciánk szerint közepes vagy nagy méretű táska, illetve egy egyszerű fazonú, erős anyagból készült félcipő, ami bírja a strapát a mindennapokban. Fehérnemű, ami bár az utca embere számára nem látható, ha jó minőségű, méretünknek megfelelő darabot hordunk, jobb érzés lesz a ruhákat ráhúzni és kényelmesebb a napi teendőinket elvégezni.

Casual Attitude
Kabátok Casual Attitude HAMEL
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Kabát Tierra
Sajnos elúszott
-11%
Missguided
Missguided - Kabát
Sajnos elúszott
Mango
Mango - Kabát
Sajnos elúszott
-10%
Polo Ralph Lauren
Flynn Mokaszin Polo Ralph Lauren
Sajnos elúszott
Bocage
Oxford cipők Bocage LEEBA
Sajnos elúszott
-15%
Petite Mendigote
Válltáskák Petite Mendigote...
Sajnos elúszott
Armani Jeans
Kézitáska Armani Jeans
Sajnos elúszott

+1


A boholytalanító és szőrtelenítő ketyerék beszerzése elengedhetetlen, és rendkívül nagy hasznunkra válnak, hiszen nem lehet teljes a luxury look bolyhos pulcsiban, de néhány mozdulattal minden felesleges és nem kívánatos pamacstól megszabadulhatunk.