Ahogy megérkezett a tavaszias idő, befutottak a magyar tervezők is tavasz nyári kollekcióikkal - mi pedig csak kapkodjuk a fejünket a gyönyörű darabok láttán.
 
Tavaszi, képzeletbeli bevásárlólistánkra a hazai tervezők legfrissebb darabjaiból szemezgettünk.
 

Cukovy - Daisy blézer

   
A Cukovy bolondos, pasztellszínekben tündöklő tavaszi kollekciójának legszívesebben minden darabjára lecsapnánk! A fehér Daisy blézer az összes tavaszi szettünk tökéletes kiegészítője lehetne, letisztult vonalait és elegáns szabását nézve csak egy kérdés vetődik fel bennünk: hogy tudtunk eddig nélküle élni?

Nanushka - Kiowa - Boxy jacket

   
A Nanushka, megint retró utazás feelinget árasztó SS18 kollekciójából ezen a kabátkán akadt meg a szemünk. Apró, részletesen kidolgozott mintája egyenesen az Afrikai szafari világába kalauzolja a vásárlót. Minden outfitet feldob, ebben biztosan nem maradsz majd észrevétlen.

The Mama Kin - Poppy fülbevaló

  A The Mama Kin hatalmas kiegészítőit en block imádjuk, de ezzel a pipacsvirágra emlékeztető fülbevalóba rögtön beleestünk. Rózsaszín arannyal, arannyal vagy rhodiummal bevont változatait is mi legszívesebben azonnal fülünkbe tűznénk.

Anna Daubner - IBO nadrág

   
Tudjuk, egy hófehér nadrággal vigyázni kell, de ez az Anna Daubner darab minden kockázatot megér! A lágyan egymásra omló anyaghullámokat a deréknál megkötő teszi egyszerűvé - a casual chic tankönyvi definíciója.

Zoe&co - Claude hátizsák

 
 
A Zoe&Co legújabb kollekciójának darabjai közül sem volt egyszerű kiválasztani a kedvencünket. Ez a karamellaszín hátizsák azonban elkápráztatott minket formájával és színével egyaránt: a praktikum és a divat tökéletes fúziója.

Dora Tomcsanyi - Solar Strap Dress

   
Dora Tomcsanyi tavasz-nyári kollekcióját a 70-es évek teniszpályáinak hangulata ihlette. Ez az ujjatlan ruha rögtön belopta magát szívünkbe retró szabásával és vidám, minimalista, mintáival. Az egyetlen probléma vele az, hogy villámgyorsan fogynak a darabok - mi azt ajánljuk, hogy mihamarabb csapjatok le rá!

Vecsei Millinery szalmakalap

 
 
Az idei nyár egyik kötelező tartozéka lesz a szalmakalap, ebben már most biztosak vagyunk. Szerezd be a Vecsei Milliery kalapcsalád legújabb tagját, ezt a gigantikus, fonott fejfedőt a Punch Store-ban, és biztos lehetsz benne, hogy napszúrás helyett rengeteg bókot kapsz majd a forró napokon!