Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de mi ilyen jó időben újabbnál újabb darabokba szeretünk bele, legszívesebben minden fülledt nyári estének és árnyékos hétvégi brunchnak más szettben vágnánk neki.
 
A fast fashiont is megéri szüneteltetni és valljuk be, nem is csak a tudatosság miatt, hiszen ezek a ruhák egyszerűen lélegzetelállítóak. Szerencsére van miből válogatni, a színes és lenge darabok szinte minden tervező kollekciójában figyelemre méltóak. Mi összeszedtük nektek kedvenceinket.

Daige pólók


Nem is tagadjuk, hogy a Daige márkának hatalmas rajongói vagyunk… Ezek a pólók pedig, amiknek egy része már az őszi kollekciónak volt része, mások pedig tavasszal jelentek meg, abszolút kedvencek lettek. Tapasztalatból tudjuk azonban, hogy nem maradnak meg sokáig a Repertory Budapest üzletben (azaz a Daige kincsesládában), érdemes mihamarabb lecsapni rájuk.
 
 

Már megint Daige

 
Szintén Daige, dár teljesen más kaliberű a szóban forgó ruha. A lila nem véletlenül az év Pantone színe, szerintünk ebbe még a legpasztell-ellenesebbek is egy pillanat alatt beleszeretnek.
 

Tomcsanyi és a levélmotívumok

 
Totális szerelem. Míg a trópusi növények a fast fashionban sok helyen már-már sablonosan hatnak, Tomcsányi pre-fall kollekciójában üdítően nyáriak és hihetetlen gyönyörűek - a divathét után egészen biztosak vagyunk benne, hogy Tomcsányi Dóri nem tud rossz kollekciót tervezni. A rossz hír, hogy rettenetesen gyorsan fogynak, de a jó hír, hogy rendelésre is lehet csináltatni.
 

Nini Molnar szalmatáskája

 
A szalma abszolút hódít idén, nem csak a strandon és nem csak kalap formájában. Nini Molnar Shell táskája egy kis természetet, a nyaralás illatát csempészi a nagyvárosi mindennapokba is, anélkül, hogy mesterkéltnek hatna.
 

Y Konszept és a Kis Herceg

 
Mesébe illő kollekciót dobott össze Meyer Eszter-Virág, az Y Konszept alkotója. A kopottas farmerkabátok halvány rózsaszín virágokkal és púderszín mintákkal egészültek ki, a fehér idézet A Kis hercegből ezúttal viszont nem magyarul, hanem angolul olvasható. A kedvenc részletünk a virágos hímzés a kabi alján. Gyönyör!
 

Nubu minták

 
A Nubu-tól nem vártunk vidám mintákat még a nyári kollekcióban sem, de ezek az egyszerű printek is legalább annyira meg tudják ragadni a tekintetet, mint a csillogó giccsek. És sokkal ízlésesebbek. Ezeket a darabokat merész kivágások teszik nyári napokon is élhetővé.
 

Nanushka minták

 
A trópusi minták, amik a Nanushkánál jelentek meg idén, tökéletesen leírják a nyári napok hangulatát. De figyelj, inkább a felsőd legyen tikkadt, mint te - bár a ruha fülledt mintája nem zárja a fülledt esti hangulatot, sőt.
 

Így fürdünk Anna Daubner szerint

 
Azaz: mintákkal tele, boldogan, egy kis retró hangulattal. Mi abszolút azonosulni tudunk ezzel. Ez a fürdőruha hátul kivágott egyberészesként és bikiniként is csodálatos, és biztosan nem köszön vissza máson, bárhova mész is külföldre nyaralni - de talán még itthon sem.
 

Halak!

 
Anna Amélie szerint egyértelműen a halakról fog szólni a nyár, és mi nem tudjuk ezért hibáztatni. Ezek a minták egyszerűen elbűvölnek, minimalista fekete vonalak formájában és pasztell színekkel kiegészülve egyaránt, táskán, felsőn és fürdőruhán is!