Ha igazán a toppon akarsz lenni az aktuális sminktrendek kapcsán, akkor mindig érdemes belesned egy kicsit a szezon divatheteinek kulisszái mögé. Ott “rejtőznek” ugyanis, a szépségipar legelismertebb sminkmesterei, akik évszakról-évszakra igyekeznek valami újat és különlegeset megálmodni a kifutókon felvonuló modellek számára. Most az ő sminktáskáikban kutakodtunk egy kicsit, és arra alapozva miket használtak a tavaszi-nyári divathetek alatt, összeállítottunk nektek egy “kötelező beszerzés” sminktermék listát az elkövetkezendő szezonra.

 
Álljunk meg egy szempillantásra!

 


Művészi álszempillák a Dior kifutóján
 
Több nagy divatház bemutatóján is megfigyelhettük a szemeket kiemelő sminkeket. A Diornál például olyannyira a pislogókon volt a hangsúly, hogy még szemhéjtussal rajzolt extra vaskos pillákkal is rásegítettek az összhatásra.  Neked azért nem kell ilyen messzire menned, de egy soros műszempillával te is fokozhatod a drámai tekintetet, egyszerűen, akár a hétköznapokban is.
 
 
Visszafogottabb szempillahangsúlyos smink a Daks SS2018 backstage-ből
 

Styledit ajánló:

 

Tavaszi aranyláz

 


Aranyló orcák a  Les Copains tavaszi-nyári bemutatójának kulisszái mögött
 
A szezon egyik legfelkapottabb sminkszere a  legnagyobb sminkmesterek körében is egyhangúan a highlighter, azaz a fényes kiemelő púder volt. Azonban a szokásos hűvös ragyogás helyett most – a meleg évszakra való tekintettel – az arany árnyalatú highlighterek kerülnek majd reflektorfénybe.
 

Styledit ajánló:

 

Vészhelyzet esetére

 
A csillogás azonban csak addig trendi amíg ajkaidra, orcáidra és szemhéjaidra korlátozódik. A meleg időben gyakran előfordul még a normál bőrűekkel is, hogy a T-zónában (homlok-orr-áll) faggyú túltermelődés miatt kifényesedik a bőr, de ez könnyedén orvosolható, hisz a nap során bármikor felitathatod egy jó minőségű mattosító papír segítségével Jól tudják ezt a divathetek sminkmesterei is, akik mindig tartanak maguknál ebből a szuper praktikus sminkmentő termékből.
 

Styledit ajánló:

 

Palackba zárt varázslat

 
 
A termál vizes sprayk áldásos hatásairól már bizonyára te is hallottál, de tudtad-e, hogy szinte minden sztársminkes bőröndjében lapul egy palackkal ilyen termékből?  A termál vizes sprayk szuperül felfrissítik az arcot (miközben nem teszik tönkre a már kész sminket se) hidratáltan tartják a bőrt, így segítenek elkerülni azt, hogy sminked beüljön a finom ráncokba, vagy szárazzá, foltossá változzon az alapozásod. A sminkmesterek egyik kedvelt trükkje, hogy a beautyblenderüket ilyen spray-vel nedvesítik meg használat előtt, majd így viszik fel az alapozót, ezáltal az szebben, egyenletesebben oszlik el és hosszabban hidratált hatású marad.
 

Styledit ajánló

 

A szájfény visszatérése

 

 
Csillámló ajkak élénk verzióban a Philosophy míg nude változatban az Ashish modelljé

A matt textúrák éveken át tartó uralma után, végre visszatérnek a csillámos ajkak. A tavaszi-nyári szezonra mindenképp érdemes beszerezned egy üde árnyalatú, ragyogó szájfényt. A divatheteken is ez volt a sminkmesterek első számú kedvence. A vöröses árnyalatok idén is masszívan tartják magukat, így egy pirosas-narancssárgás, csillámos szájfénnyel nem fogsz tudni mellé lőni.
  

Styledit ajánló: 

 
 
Számodra mi az a sminktermék, ami semmiképp nem hiányozhat a tavaszi neszeszeredből? Oszd meg velünk kommentben facebook oldalunkon!