Mióta Instagram felhasználó vagyok, sokkal többet foglalkozom a képmegosztóval, mint például a Facebookkal. Vannak kedvenc profiljaim, amiket minden nap ellenőrzök, legyen szó divattal, utazással, vagy életmóddal kapcsolatos accountról.

Imádom emellett az építésszel kapcsolatos oldalakat, illetve a grafikusok Instagramjait is, órákig el tudok bíbelődni mások megosztott tartalmainak böngészésével.

Meg is mutatom 5 kedvencem!
 

@COLLAGEVINTAGE 

Sara Escudero tudhatja magának szerintem az egyik legszebb Instagramot, én legalábbis odavagyok az egységes színi- és képi világért, a fotókat pedig Diego Anciano, Sara barátja készíti a lányról utazásaik során.

Azért az egyik kedvencem a @collagevintage account, mert a szokásos mainstream influencer vonalon - kaja-cipők-valami egy szép ágyneműn- jóval túlmutat, ráadásul Sara lookjai is nagyon közel állnak a szívemhez.
Katt-katt!
 
Andy Warhol By Pepe Jeans
Andy Warhol by Pepe Jeans - Ruha
Sajnos elúszott
Pinko
41 090 Ft
Coccinelle
92 190 Ft
Mango
11 995 Ft
Medicine
Medicine - Nadrág Comfort Zone
Sajnos elúszott
-26%
Public Desire
11 990 Ft 8 990 Ft
Gioseppo
Gioseppo - Magasszárú cipő
Sajnos elúszott
 

@THISISMAYAN

 
  Mayan Toledano neve bizonyára sokat mond azoknak, akik velem együtt az i-D és a Dazed magazinokon nőttek fel, hiszen az Y és a Z generáció sajátos életvitelének és pasztellszínű ezüstnapjainak megörökítője az indoor fotós-designer.

Az izraeli fotós Girls sorozata bejárta a világot, és az ő példája a legékesebb arra, hogy végre elérhettük mainstream szinten is az egyediség értékelését.
 
 
Atestilusod.hu
4 650 Ft
Sik Silk
7 404 Ft
Review
Review - Zokni
Sajnos elúszott
Converse
10 990 Ft
Vogue Eyewear
37 990 Ft
Pinko
Eco Kabát Pinko
Sajnos elúszott
Bodyflirt Boutique
9 499 Ft

@BOLDOGANELTEKMIG

 
  Chripko Lili street fotóblogja az egyik legszórakoztatóbb dolog, amit hosszú ideje itthon láttam. Lili kamerával járja a várost, és hétköznapi emberek pillanatait kapja el, saját kommentárjaival publikálva azokat. Ez - az előzőleg felsoroltakkal ellentétben - nem stílus; vagy design account, hanem inkább egy részletes szociográfiai körkép a ma Budapestjéről.

Érdemes Lilit követni, mert azon kívül, hogy naponta csekkolod, vajon téged lefotózott-e már, szórakoztató captionjei már-már saját irodalmi kategóriát képviselnek.
 
 

"Túl rég kérdezte meg tőlem bárki, hogy igazság vagy merészség."

Príspevok, ktorý zdieľa Boldogan éltek míg (@boldoganeltekmig),

@GARDEROBE_BUDAPEST

 
  Igazi urban animalként mi más is lehetne az egyik kedvenc Instaprofilom, mint a budapesti street style generáció gondos dokumentációját végző @garderobe_budapest?

A pesti stílus legkúlabb arcait gyűjti össze ez a profil, melynek vezérszavai a “stílus, kreativitás, merészség! “. A @garderobe_budapest nem csupán egyébként divat szempontjából érdekes, hanem igazi lenyomatot nyújt a mai Y- és Z generáció stílusáról. Számomra egyenesen szerelem, minden nap csekkolom, van rajta mit - fogalmam sincs, ki csinálja, de az biztos, hogy egyszer szívesen innék vele egy bambit!
 
Guess Jeans
Guess Jeans - Rövid kabát Luce
Sajnos elúszott
Happy Socks
2 790 Ft
Dr Martens
43 600 Ft
Levi's
32 990 Ft
Bpc Bonprix Collection
8 799 Ft
Answear
19 990 Ft
Answear
19 990 Ft

@HELLOBOBORIK

 
Nagyon szeretem Boborik grafikáit, egyrészt gyönyörű letisztultak, másrészt ezen a profilon egyaránt megtalálhatók fashion jellegű és lelki rezdülésekből fakadó rajzok.

Ugyanúgy foglalkozik hazai tervezőkkel, mint nagy üzletházakkal, így ez nálam külön nagy piros pontot érdemel.
Nagyon szeretném egyébként ezeket a közeljövőben ruházaton is viszont látni, mert úgy érzem, Boborik Instagramja méltatlanul rendelkezik ilyen kevés követővel, így meleg szívvel ajánlom Nektek, hogy vessetek rá egy pillantást, és szeressétek, úgy, ahogyan én!